Se, hvordan Android hjælper udviklere og producenter verden over

Udviklere

Aviary

Androids udviklerfunktioner giver Aviary mulighed for at bruge builds, der er op til tre gange hurtigere end andre platforme, samtidig med at der opretholdes en regelmæssig dialog med brugerne.

BabyFirst

Takket være Google Play har de pædagogiske apps fra BabyFirst fået 40 % flere downloads på Android end på nogen anden platform.

Be My Eyes

Appen, som er skabt til at give blinde syn

BlaBlaCar

Med 35 millioner medlemmer i 22 lande er BlaBlaCar verdens største fællesskab for samkørsel, og Android er kernen i virksomhedens succes.

Box

Se, hvordan Box opnåede over fem millioner installationer ved at udnytte den fleksibilitet, som Android-platformen tilbyder.

Clementoni

Android har hjulpet legetøjsproducenten Clementoni med at øge appsalget og udvide dets markedsandel i sektoren for tablets til børn med 55 %.

Clue

Appen, der bryder et tabu

DailyArt

Siden DailyArt blev udgivet på Android, er appen blevet downloadet 135.000 gange, og virksomheden har nu over 80.000 medlemmer i hele verden.

DivMob

Se, hvordan den vietnamesiske udvikler DivMob indførte priser under 1 dollar på flere markeder for at opnå en stigning på 300 % i de daglige transaktioner.

DJiT

Efter lanceringen i Android blev DJiT’s musikapp hurtigt den største årsag til virksomhedens vækst med mere end 70 % nye downloads nu i Android.

Emmy

En app, der ræser mod fremtiden

Everytap

Efter at Everytap havde valgt at udvikle deres app i Android, skete 65 % af deres downloads på den åbne platform.

EyeEm

Takket være Google Play har mere end 7,5 millioner Android-brugere redigeret og delt deres billeder ved hjælp af EyeEms innovative fotoredigeringsapp.

Fuelio

Adrian Kajda, udvikler i Fuelio, sætter stor pris på Android, fordi det er et åbent og fleksibelt operativsystem, der gør det muligt for Fuelio-appen at nå ud til en så bred målgruppe som muligt.

Gherbtna

Se, hvordan den syriske udvikler Mojahed Akil udviklede Gherbtna, en Android-app, der hjælper ham og andre flygtninge med at finde rundt i deres nye tilværelse i Tyrkiet.

GiftedMom

Android gjorde det muligt for en udvikler og en læge at lancere GiftedMom, en app, der leverer information, der redder liv, til mødre i udviklingslande.

HotelOga

Se, hvordan Android gør det muligt for udviklerne i HotelOga at reagere direkte på deres brugeres behov samt at nå ud til en bred målgruppe inden for kort tid.

InLoop

InLoop udvikler mobilapps til virksomheder over hele verden, og administrerende direktør Martin Adamek tilskriver en stor del af sin virksomheds succes til Androids fleksibilitet som udviklingsplatform.

Lazzus

Se, hvordan Android har hjulpet udviklere med at skabe og distribuere Lazzus, en smartphone-app, der hjælper synshæmmede med at navigere rundt i omgivelserne.

Le Cicogne

Se, hvordan Android hjalp stifterne af Le Cicogne – en app, der hjælper forældre med at finde babysittere – med at øge deres kundebase med 30 %.

Listonic

Takket være Androids effektivitet og åbenhed kunne Listonic lancere sin indkøbslisteapp før konkurrenterne, og appen er siden blevet downloadet næsten en million gange.

Musixmatch

Android giver Musixmatch en enestående frihed, som gør det til deres førende udviklingsprogram. I dag kommer 16 millioner af deres downloads fra Google Play.

MyABCKit

Ved at udvikle i Android kan MyABCKit skabe store forandringer i undervisningen af børn – både i Spanien og resten af verden.

New York Times

The New York Times oplevede en stigning på 125 % i salget af abonnementer i Google Play, da de begyndte at bruge betaling via mobilregningen for betalende kunder i over 150 lande via deres Android-app.

Ola & Olo

Ola & Olo udvikler Android-spil til børn og startede egentlig ud som et hyggeprojekt fra udviklerens side. Nu har virksomheden 100.000 brugere og downloades over hele verden.

Over

Se, hvordan Over fik sin første prototype op at køre inden for en uge, på trods af at ingen i teamet havde arbejdet med Android før.

Peak Games

Peak Games har ved hjælp af Android kunnet vokse på de internationale markeder med en gennemsnitlig pris pr. anskaffelse, der ligger 30-40 % under andre platforme.

Pola

Android har hjulpet Pola med at udvikle en app, som giver polske handlende mulighed for at få oplysninger om, hvor et hvilket som helst produkt kommer fra, blot ved at scanne stregkoden.

Redbus

redBus.in i Bangalore valgte Android til at levere en uovertruffen rejseoplevelse til de mange millioner daglige buspassagerer i Indien.

RogerVoice

Material design og betatest i Android gjorde det muligt for Roger Voice at skabe en app til intuitiv stemmegenkendelse for hørehæmmede.

Sendy

Sendy, der blev grundlagt i Kenya, forbinder kurerfirmaer med kunderne for at sikre en bedre leveringstjeneste til den næste milliard nye mobilbrugere.

Smart Launcher Srl

Takket være Androids åbne platform var Smart Launcher Srl i stand til at oprette en helt ny grænseflade som en hjælp til Android-brugerne til at finde apps og funktioner.

Space Ape Games

Space Ape Games brugte Android som platform og formåede ad den vej at lancere deres mest succesfulde app på det japanske marked.

Star Chart

Android banede vejen for udviklingen af Star Chart, en app med et stjernekort, som nu bruges af 15 millioner mennesker over hele verden på 12 millioner enheder.

Taniwa

Efter udviklingen af Android-appen Mememtum, der hjælper med at opdage neurologiske lidelser, er omsætningen i Taniwa steget med 60 %, og Mememtum er blevet testet af mere end 1.000 patienter.

Tap4Fun

Den store succes i Android har betydet, at den kinesiske spiludvikler Tap4Fun nu genererer 55 procent af virksomhedens samlede spilomsætning globalt i Google Play.

Too Good To Go

Appen, som reducerer madspild

Welcome App

Appen, der får dig til at føle dig hjemme

Wooga

Android og Google Play gør det muligt for Wooga at komme igennem med deres spil med en helt utrolig hastighed, og det har sikret dem populære succeser som f.eks. Diamond Dash, Jelly Splash og Pearl’s Peril.

Producenter

Allview

Oplev den succes, Allview har skabt ved at bruge Android som et effektivt og fleksibelt operativsystem til deres smartphones og tablets.

Archos

Androids åbne platform har gjort det muligt for Archos at blive en konkurrencedygtig medspiller på markedet og tilbyde mere prisvenlige smartenheder. Det har betydet, at Archos er vokset til dobbelt størrelse på mindre end seks år.

Bittium

Androids fleksibilitet og åbenhed har gjort det muligt for Bittium at tilbyde kunderne en bred vifte af oplevelser og samtidig holde udviklingsomkostningerne nede.

BQ

På bare fem år har den spanske smartphoneproducent BQ øget sin omsætning til 200 millioner EUR.

Bullitt

Med Android som det centrale operativsystem har Bullitt fordoblet sin størrelse på under et år og udviklet helt unikke og utroligt slidstærke smartphones

Crosscall

Crosscall producerer hårdføre, modstandsdygtige og vandtætte smartphones. Fordi Android er vederlagsfrit og skalerbart, kan virksomheden fokusere på at udvikle nye produkter og skabe international vækst.

Doro

Smartphonen, der bygger bro mellem generationerne

Fairphone

Fairphone lancerer verdens første bæredygtige Android-smartphone.

General Mobile

Takket være Android genererer General Mobile nu en omsætning på en milliard USD og er godt på vej til at nå sit mål.

Gigaset

Androids open source-model gjorde det muligt for Gigaset at reducere produktionsomkostningerne på deres første Android-smartphone med 30 %.

Silent Circle

Se, hvordan Android gjorde det muligt for Silent Circle at gøre en helt unik smartphone markedsparat og samtidig forkorte udviklingstiden drastisk.

Vertu

Android er det perfekte operativsystem for leverandøren af luksustelefoner og VIP-tjenester Vertu. Android kan leve op til de unikke krav hos den velhavende globale kundebase.

Zound Industries

Da der hverken var omkostninger til licenser eller udvikling af et operativsystem, var Zound Industries i stand til at udvikle og sælge deres egen, specialiserede Android-enhed.

Mobilselskaber

Swisscom

Swisscom, der er en af de største udbydere af telekommunikationstjenester i Schweiz, implementerede betaling via mobiltelefonen i Google Play i 2014, og de oplevede en øget omsætning på mere end 100 % i sammenligning med året før.

Andre brancher

Škoda

Som en af de første bilproducenter i Europa, der integrerer Android Auto i deres biler, kan ŠKODA give de europæiske bilister en uovertruffen mulighed for at forbinde deres enheder.