En lekker ny vri på Android

Android 5.0, Lollipop

Utforsk 5.0

Det smarte fra Android på store og små skjermer

På mer enn telefon og nettbrett

Android driver klokken, TV-en og selv bilen din.

Breakfast Club – ©1984 Universal City Studios Inc. og Dino De Laurentis Corporation ® – er tilgjengelig på Google Play.

Fortsett der du slapp

Alle sanger, bilder og apper du har på én av Android-enhetene dine, til og med nylige søk, har du umiddelbart tilgang til på alle Android-enheter.

«Material design»: ren, målrettet bevegelse

Mer reelle interaksjoner

Innholdet reagerer på berøring på en intuitiv måte.

Få mer ut av Android

Din enhet, dine regler

Du kan redusere antall avbrudd og forstyrrelser ved å endre innstillingene dine sånn at bare bestemte personer og varsler slippes gjennom. Når det er noe viktig, kan du svare på meldinger direkte fra låseskjermen.

Mindre lading, mer tid til spill

Takket være en batterisparingsfunksjon som forlenger batterilevetiden på enheten med opptil 90 minutter, har du nok strøm til lange økter. Og nå er det enklere å administrere strømforbruket: Du kan se omtrent hvor mye tid det er til batteriet er tomt, og når du lader, kan du se hvor mye tid som gjenstår før batteriet er fulladet og klart til bruk.

Flere måter å sikre enheten på

Del enheten din trygt med gjestemodus. Eller opprett flere brukerkontoer for å la venner logge på enheten din. Uansett hvilken metode du bruker, får ingen tilgang til noen av tingene dine. Du kan også bruke Android Smart Lock for å beskytte telefonen eller nettbrettet ved å koble til en pålitelig enhet, for eksempel teknologien du har på deg eller har i bilen.

Se hva mer Android Lollipop har å tilby

Se hva annet Android kan tilby