Smart, enkel og med personlig preg

KitKat 4.4

Utforsk 4.4

Vakker og engasjerende

Et mer stilrent design, forbedret ytelse og nye funksjoner.

Et kunstverk

Mens du lytter til musikk på enheten eller projiserer filmer til Chromecast, kan du se vakker, fullskjerms album- og filmgrafikk når enheten er låst. Du kan spille av, sette på pause eller søke etter et bestemt øyeblikk.

Et kunstverk
Bli oppslukt

Bli oppslukt

Boken du leser, spillet du spiller eller filmen du ser på – med den nye maksimerte modusen havner disse i sentrum for all oppmerksomhet, ettersom modusen skjuler alt annet enn det du virkelig vil se. Du kan hente frem igjen statusfeltet og navigasjonsknappene med et lite sveip langs kanten av skjermen.

Raskere multitasking

Med Android 4.4 tar vi systemytelse til et helt nytt nivå ved å optimalisere minnet og forbedre berøringsskjermen slik at den responderer både kjappere og mer presist enn noen gang tidligere. I klartekst betyr dette at du kan lytte til musikk mens du surfer på nettet, eller dundre nedover motorveien med det nyeste bilspillet – alt helt knirkefritt.

Raskere multitasking

Smart og enkelt

Med Googles smarte løsninger forbedres alle aspekter ved Android-opplevelsen.

Fremtiden ringer

Fremtiden ringer

Den nye Telefon-appen prioriterer automatisk kontaktene dine basert på hvem du snakker med mest. Du kan også søke etter steder og bedrifter i nærheten, kontakter og folk i Google Apps-domenet ditt.

En smartere anrops-ID

Når du blir ringt opp fra et telefonnummer som ikke står oppført i kontaktene dine, kontrollerer telefonen nummeret opp mot bedrifter som har en lokal oppføring på Google Maps. Finn ut mer om anrops-ID fra Google

En smartere anrops-ID
Alle meldinger på samme sted

Alle meldinger på samme sted

Sørg for at du aldri går glipp av meldinger fra venner, uansett hvordan de sendes. Med den nye Hangouts-appen har du alle SMS- og MMS-meldingene dine i én og samme app. Her finner du også andre samtaler og videoanrop. Med nye Hangouts kan du til og med dele posisjonen din og sende animerte GIF-filer.

Emoji overalt

Noen ganger trenger du mer enn ord for å uttrykke deg presist. I slike tilfeller har du emojier, fargerike japanske tegn som nå er tilgjengelige på Google-tastaturet.

Emoji overalt

Med deg overalt

Med de nye funksjonene kan du få gjort ting uansett hvor du er.

Skriv ut hvor som helst, når som helst

Skriv ut hvor som helst, når som helst

Nå kan du skrive ut bilder, dokumenter og nettsider fra telefonen eller nettbrettet. Du kan skrive ut på enhver skriver som er koblet til Google Cloud Print, HP ePrint-skrivere og andre skrivere som har apper tilgjengelige i Google Play-butikken.

Velg en fil – hvilken som helst fil

Fra apper som Quickoffice kan du åpne og lagre filer på Google Disk, andre nettskytjenester og enheten din. Og med rask tilgang til filene du nylig har brukt, har det aldri vært lettere å sende videre filen du nettopp har arbeidet med.

Velg en fil – hvilken som helst fil
Et virkelig åpent kontorlandskap

Et virkelig åpent kontorlandskap

Opprett og endre dokumenter, regneark og presentasjoner fra telefonen eller nettbrettet med den nylig redesignede Quickoffice

Enda flere funksjoner

Se hva annet Android kan tilby