Android 11

OS-et som tar seg av de viktige tingene.

Gå rett til det som er viktigst. Fordi Android 11 er optimalisert for måten du bruker telefonen på. Du får effektiv enhetsstyring. Og enklere administrering av samtaler, personverninnstillinger og mye mer.

Høydepunkter i Android 11

Administrer samtalene dine.

Bobler

Ta opp og del innhold.

Innebygd skjermopptak. Endelig.

Med skjermopptak kan du ta opp det som skjer på telefonen. Og dette er innebygd i Android 11, så du trenger ikke noen ekstra app. Ta opp med lyd fra mikrofonen, enheten eller begge deler.

Nå er det lettere å velge og dele.

Velg tekst fra appene. Hent bilder i tillegg. På Pixel-enheter1 kan du enkelt kopiere, lagre og dele informasjon mellom mange apper. For eksempel fra nettleseren, en leveringsapp eller nyhetene.

Nyttige verktøy som forutser det du er ute etter.

Smartsvar

Få foreslåtte svar i samtaler. Hei, det høres bra ut eller 👋 når du trenger det. På Pixel-enheter1 får du intelligente svarforslag basert på det som blir sagt i samtalen – så ordene du trenger, og den perfekte emojien, er alltid lett tilgjengelig.2

Appforslag

Få enkel tilgang til appene du trenger mest. På Pixel-enheter1 får du appforslag som endres basert på rutinene dine. Så du kan se det du trenger i løpet av dagen – nederst på startskjermen. Dette gjør det enkelt å finne treningsappen om morgenen. Eller TV-appen når du skal slappe av.

Smarte mapper

Smartere organisering av appene. Få intelligente forslag til mappenavn på Pixel-enheten1. For å holde startskjermen organisert. Navn er basert på tema, for eksempel jobb, foto, trening med mer.

Enhetsstyring

Angi en lav temperatur, og demp lysene. Alt fra ett sted på telefonen.3 Du trenger bare ett langt trykk på av/på-knappen for å se og administrere de tilkoblede enhetene dine. Gjør livet hjemme mye enklere.

Mediekontroller

Koble Android til bilen. Dropp kabelen.

Ta en kjøretur uten kabler. Android Auto fungerer nå trådløst med enheter som kjører Android 11 — så du kan bruke det beste fra telefonen på alle kjøreturer.4

Finn ut mer

Du kontrollerer hva apper har tilgang til.

Ta kontroll over dataene dine med Android. Du velger om du vil gi apper du laster ned, tilgang til sensitive data. Eller ikke. Dette gir deg bedre sikkerhet.

Engangstillatelser

Gi engangstillatelse til apper som trenger mikrofonen, kameraet eller posisjonen. Neste gang appen trenger tilgang, må den be om tillatelse igjen.

Automatisk tilbakestilling av tillatelser

Hvis du ikke har brukt en app på en stund, er du kanskje ikke interessert i at den fortsatt har tilgang til dataene dine. Derfor tilbakestiller Android tillatelser for apper du ikke bruker. Du kan når som helst slå disse tillatelsene på igjen.

Oppdateringer rett fra Google Play.

Med Android 11 får du enda flere sikkerhets- og personvernrettinger sendt til telefonen fra Google Play. På samme måte som alle de andre appene oppdateres. Slik at du føler deg trygg. Og enheten beskyttes av det nyeste forsvaret.

Finn ut mer

Og det er mye mer.

Med alt fra sterkere sikkerhet til enklere måter å jobbe på har Android 11 noe for alle.