Android 7.0 Nougat

Gemaakt voor jou

Nog meer manieren om Android aan te passen. Android Nougat is onze beste versie ooit.

Het besturingssysteem dat jouw talen spreekt

Breng je woorden tot leven met verbeterde en geheel nieuwe emoji's en de mogelijkheid om twee of meer talen tegelijk te gebruiken.

 • Meer dan 1500 emoji's, waaronder 72 nieuwe
 • Instellingen voor meerdere talen

Op twee plaatsen tegelijk

Je kunt nu door te dubbeltikken schakelen tussen apps en twee apps naast elkaar weergeven. Je kunt dus makkelijk een sms'je sturen terwijl je een film kijkt, of een recept lezen en tegelijk de timer in de gaten houden.

 • Weergave met meerdere vensters
 • Snel schakelen tussen apps

Ervaar Android in een nieuwe dimensie

Vulkan™ is een innovatieve API met hoogwaardige 3D-graphics. Apps komen op ondersteunde apparaten tot leven met scherpere graphics en in het oog springende effecten.

Vulkan-versie van Need for Speed™ No Limits, beschikbaar op Google Play

Ontdek gebruiksvriendelijke virtual reality van hoge kwaliteit

Android Nougat brengt je naar nieuwe werelden met virtual reality. Beschikbaar op telefoons die met Daydream kunnen werken.

Meer informatie
Daydream

Blijf je Android langer gebruiken
met een slimmere batterij

Blijf je Android langer gebruiken<br>met een slimmere batterij

Sluimeren onderweg

Met 'Sluimeren' spaar je de batterij nu zelfs wanneer je onderweg bent. Je Android gebruikt dus ook minder energie als je hem in je broekzak of tas stopt.

Blijf helemaal bij

Met Android Nougat kun je eenvoudiger en sneller acties uitvoeren, met meer persoonlijke instellingen en slimmere meldingen.

 • Snelle instellingen op maat

  Verplaats de tegels voor snelle instellingen, zodat je sneller kunt vinden wat je zoekt.

 • Direct antwoorden vanuit meldingen

  Via de minigesprekken in de meldingen kun je snel antwoorden, zonder een app te openen.

 • Gebundelde meldingen

  Blijf in één oogopslag op de hoogte met gebundelde meldingen van afzonderlijke apps. Tik om de melding uit te vouwen en meer informatie te bekijken zonder dat je de app hoeft te openen.

Meer manieren om Android aan te passen

Android Nougat biedt je meer mogelijkheden om je Android-apparaat aan te passen aan je voorkeuren. Bepaal hoe je gegevens worden gebruikt, hoe je meldingen ontvangt en hoe je scherm eruitziet.

 • Databesparing

  Stel met Databesparing een limiet in voor de hoeveelheid data die je apparaat gebruikt. Als Databesparing is ingeschakeld, kunnen apps op de achtergrond niet gebruikmaken van het geheugen van je apparaat.

 • Beheeropties voor meldingen

  Wanneer er een melding wordt weergegeven, houd je de melding ingedrukt om de instellingen te openen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld vanuit de melding de toekomstige waarschuwingen van een app dempen.

 • Weergavegrootte

  Je kunt niet alleen de grootte van de tekst op je apparaat aanpassen, maar ook de grootte van de pictogrammen en de gebruikservaring zelf.

Beveiliging heeft bij ons
de hoogste prioriteit

Je beveiliging en privacy zijn belangrijk. Android beschikt zoals altijd over krachtige beveiligings- en versleutelingsmogelijkheden om je persoonlijke gegevens privé te houden. Voor Android Nougat hebben we ook enkele nieuwe functies toegevoegd.

 • Naadloze updates

  Op sommige nieuwe apparaten worden software-updates op de achtergrond gedownload, zodat je niet hoeft te wachten tot je apparaat klaar is met de synchronisatie van de nieuwste beveiligingstools.

 • Versleuteling op bestandsniveau

  Versleuteling op bestandsniveau betekent dat Android bestanden voor individuele gebruikers op je apparaat beter kan isoleren en beveiligen.

 • Direct opstarten

  Je apparaat wordt sneller opgestart en apps worden veilig geopend, nog voordat je je wachtwoord hebt ingevoerd.

Meer informatie over Android-beveiliging
Nieuw

De nieuwe LG V20

De eerste nieuwe smartphone die wordt geleverd met Android Nougat, rechtstreeks uit de verpakking. Binnenkort verkrijgbaar.