Skift

Flyt dit indhold fra iOS®

Med Android får du den rigtige hjælp, når du har brug for den, sikkerhed døgnet rundt, nye privatlivsværktøjer og Google-apps, der samarbejder mere effektivt. Det er nemt at skifte fra iPhone® til en Android 11-enhed eller tidligere. Klar, parat, skift.

Skifter du til en ny Android 12-enhed? Følg denne nemme trinvise vejledning i stedet.

 1. Trin 1 Få Google One

  Sørg for, at du har den nyeste version af Google One på din iPhone, og log derefter ind med din Google-konto.

  Hvis du ikke har en Google-konto, kan du oprette en, efter du har downloadet Google One.

  Få Google One til iOS
 2. Trin 2 Synkroniser dine ting

  Synkroniser ting fra din enhed til Google One. Du kan vælge at synkronisere billeder, kontakter og kalenderbegivenheder.

  Synkroniser dine data
 3. Trin 3 Deaktiver iMessage®

  Gå til Indstillinger, og deaktiver iMessage på din iPhone. Deaktiver også FaceTime®. Dermed går du ikke glip af beskeder eller opkald, når du har skiftet til Android.

  Få flere oplysninger
 4. Trin 4 Log ind på din nye telefon

  Log ind på din Android-enhed med den Google-konto, du brugte ved sikkerhedskopieringen. Så enkelt er det at få adgang. Dine data bliver automatisk tilgængelige i Google Kontakter, Kalender og Fotos.

Sig goddag til Android

Velkommen til Android-universet. Alt dit indhold er lige der, hvor det skal være: Dine kalenderbegivenheder, kontakter, billeder og videoer. Der er også en række nye ting at udforske. Med Android kan du udnytte tiden bedre.

Google Assistent hjælper dig, når du har brug for det

Google Assistent hjælper dig med at få mere fra hånden. Brug din stemme til at styre din telefon, bruge dine yndlingsapps og gennemse websider. Det gør tingene nemmere, uanset hvor du er.

Værktøjer til digital balance, der sikrer afbalanceret brug

Værktøjer, der sikrer afbalanceret brug af din telefon. Aktivér Neddrosling for at afbryde internetforbindelsen inden sengetid, eller brug apptimere til at angive grænser, du kan overholde.

Funktioner, der gør verden mere tilgængelig

Få nye måder til at komme i kontakt med andre. Android er udviklet, så det kan bruges af alle, med alt fra undertekster til næsten alt på din telefon til funktioner, der hjælper dig med at høre indhold mere tydeligt.

Et mere effektivt batteri, der holder længere

Batterijustering sender strøm til de apps og tjenester, du bruger mest. Det sparer batteritid, så du har batteri, når du har mest brug for det.