Proaktiv sikkerhed og avanceret beskyttelse

Effektiv og proaktiv beskyttelse er indbygget i din Android for at beskytte dine data.

Beskyttelse mod spam og phishing

Gå i en stor bue uden om spammere og lyssky websites

Bortfiltrer automatisk spam- og phishingbeskeder, og screen svindelopkald. Surf trygt på nettet vel vidende, at du bliver advaret, hvis du besøger et identificeret farligt website.

Prøv Google Beskeder
Et nærbillede af en person, der bruger sin telefon i sofaen. Animerede ikoner og tekst om svindelmail, spambeskeder, formodet spammer og phishingwebsite svæver i udkanten af billedet af personen.

Google Play Protect

Vedvarende beskyttelse mod malware og skadelige apps

Alle apps analyseres, før de kan downloades. Og daglige scanninger er med til at deaktivere malware og skadelige apps, der bliver fundet på din enhed.

Kør en scanning af enheden
En rund animation med symbolet for scanning og tekst i midten. Der vises også en meddelelse om, at der ikke blev fundet nogen skadelige apps.

Sikkerhedsopdateringer

Få sikkerhed, der opdateres konstant

Løbende opdateringer indeholder rettelser af mulige problemer og opgraderer sikkerhedsfunktionerne på din enhed for at bekæmpe nye trusler.

Få flere oplysninger om sikkerhedsopdateringer
Konturen af en Android-telefon med en notifikation om, at systemet er opdateret. Sammen med andre oplysninger som bl.a. den nuværende Android-version samt dato og klokkeslæt for den seneste opdatering.

Google-kontosikkerhed

Beskyt dig på nettet

Google beskytter din konto ved at kryptere dine data og advare dig om mistænkelige logins. Google Adgangskodeadministrator hjælper med at beskytte dine adgangskoder, og totrinsverificering giver ekstra beskyttelse.

Kør et sikkerhedstjek
Konturen af en Android-telefon med grafik, der forestiller et Sikkerhedstjek for en Google-konto, samt en meddelelse om, at der ikke blev fundet nogen problemer. Der vises også en animeret tjekliste, som omfatter Dine adgangskoder, Dine enheder og Seneste sikkerhedshændelser.

Sikre betalinger

Brancheførende beskyttelse af betalinger

Sikkerhed og privatliv er indbygget i hele Google Wallet, så det, du skal bruge, er beskyttet. Google Pay krypterer alle betalinger og deler aldrig dit kortnummer.

Prøv Google Wallet
Et billede af en person, der sidder ved spisebordet med sin telefon. En grafisk overlejring med konturen af en Android-telefon, hvor der vises et krypteret kreditkort, er lagt hen over billedet.

Databeskyttelse

Sikkerhedskopiér og beskyt dine data

Din enheds data krypteres sikkert ved hjælp af en pinkode, et mønster eller en adgangskode. Og alt sikkerhedskopieres automatisk til skyen, så du nemt kan gendanne det på en ny enhed, hvis du mister den gamle.1

Få flere oplysninger om sikkerhedskopiering af enheder
Konturen af en Android-telefon med oplysninger om sikkerhedskopiering.  De viste oplysninger omfatter den tilknyttede Gmail-konto, oplysninger om brugt og tilgængelig lagerplads, knappen Administrer lagerplads, en aktiveret kontakt for Sikkerhedskopiering i Google One, knappen Sikkerhedskopiér nu samt tekst, hvor der står, at telefonen automatisk sikkerhedskopieres via Wi-Fi, når den har været inaktiv og til opladning i 2 timer.
Et nærbillede af kameraet på bagsiden af en Android-telefon.

Telefoner

Find den perfekte telefon 

Vælg telefoner fra dine yndlingsbrands, som har nyttige funktioner fra Google.

Se Android-telefoner
Et Android-logo, som er placeret inde i en kontakt i brugerfladen.

Skift til Android

Det har aldrig været nemmere at skifte

Overfør sikkert dine billeder, videoer, beskeder og meget mere fra din iPhone til din nye Android-telefon.

Skift til Android

Angiv grænser for privatliv

Få større kontrol over dit privatliv

Administrer nemt, hvordan dine data deles og bruges Få adgang til alle dine privatlivsindstillinger på ét sted, og skift nemt tilladelser, når du vil.

Gør din privatlivsoplevelse personligt tilpasset
En bruger tager en selfie sammen med sine venner ved hjælp af en Android-smartphone. Og Android beder brugeren om at vælge, hvilket adgangsniveau appen skal have for at tage billeder og optage videoer.