Mobilsikkerhed

Designet til at beskytte dig

Beskyttelse i alle detaljer

Med Android er sikkerheden omhyggeligt indbygget i alt, hvad du gør, f.eks. download af apps, surfing på nettet og deling af data. Hvis noget virker forkert, f.eks. en skadelig app eller et skadeligt link, underretter vi dig og giver dig tips til, hvad du bør gøre som det næste. Og vores effektive interne sikkerhed passer på din enhed og dine data. Det betyder, at du er beskyttet, selv når du ikke bruger din telefon.

Du er beskyttet i alle situationer

Undgå skadelige apps

Google Play Protect hjælper dig med at downloade apps, så du ikke behøver at bekymre dig om, at nogen skader din telefon eller stjæler dine data. Vi scanner omhyggeligt apps hver eneste dag, og hvis vi opdager en skadelig app, giver vi dig besked og fortæller dig, hvad du skal gøre som det næste. Og vi undersøger, hvordan det virker. Alt hvad vi får af erfaringer, bruges nemlig til at forbedre, hvordan vi scanner apps. Så du hele tiden beskyttes bedre.

Vind over spammerne

Besvar vigtige opkald, og spring alle de andre over. Vi screener dine opkald, så du ikke spilder tid på at besvare robotopkald. Spambeskyttelsen fortæller dig, om et opkald er skadeligt, så fremmede ikke kan indhente dine personlige oplysninger. Transskriptionen af dit opkald sker kun på din enhed, så dit privatliv beskyttes.

Undgå lyssky websites

Med Google Beskyttet browsing kan du trygt gå på nettet – du bliver beskyttet mod farlige websites og skadelige filer. Vi advarer dig, hvis du forsøger at gå ind på et farligt website eller åbne en skadelig fil, og får dig tilbage i sikkerhed, så du ikke udsættes for malware eller phishing. Ingen skal narres til at udlevere personlige oplysninger.

Vi passer på dit privatliv

Sikkerheden i Android beskytter dit privatliv. Vi beskytter dine data mod uvedkommende ved at omgærde dem med kryptering og opstille grænser for, hvad apps må og ikke må gøre i baggrunden. Og når du vil surfe på nettet? Gå inkognito i Chrome eller Maps. Vi giver dig også værktøjer, der hjælper dig med at styre, hvem der kan se hvilke data og hvornår.

Få flere oplysninger om Chrome Få flere oplysninger om Maps

Vi tjekker dine glemte apps

Sikkerhed hele vejen igennem

Effektiv intern beskyttelse

Din sikkerhed er kernen i alt, hvad vi gør, og derfor er sikkerheden i fokus i alle detaljer af Android. Også de dele, du ikke kan se. Enhedskryptering beskytter dine data, når telefonen er låst, så den ser kodet ud for andre, der måtte forsøge at stjæle dine oplysninger. Og når du sikkerhedskopierer din telefon til skyen, krypteres alt med telefonens pinkode. På den måde er det kun dig, der kan få adgang til disse data. Vi passer desuden på alle apps på operativsystemniveau, så andre apps ikke kan holde øje med, hvad du foretager dig. Vi giver dig også besked, hvis vi mener, at nogen har manipuleret med dit operativsystem. Disse funktioner er altid aktiverede og arbejder i baggrunden. Så du er beskyttet automatisk.

Nødhjælp

Hjælp i tilfælde af en krise

Vi udvikler unikke måder at beskytte dig på. Se, hvordan din Android-telefon sender dig hjælp hurtigere i en nødsituation.

Få flere oplysninger