Android Auto

Tilslut din telefon – og så er det bare afsted

Slut din telefon til skærmen i din bil – dine Android-apps vises straks på skærmen. Tryk for at få en rutevejledning, eller tal for at sende en besked. Du kan også ringe til din mor uden at bruge hænderne. Android Auto er udviklet, så du kan holde øjnene på vejen uden at kede dig på turen. Du skal bare oprette forbindelse og køre.

Tjek kompatibiliteten

Få hjælp af Google Assistent

Med Google Assistent i Android Auto kan du holde øjnene på vejen og hænderne på rattet. Brug din stemme til at få hjælp med at finde ruter og afspille dine yndlingssange. Du kan endda bede om at høre de seneste nyheder eller få vejrudsigten.

Navigations­værktøjer til at finde en bedre rute

Opkalds- og chatfunktioner til at holde kontakten

Underholdning til turen

Sådan bruger du Android Auto

 1. Trin 1

  Tjek din bil

  Tjek, om din bil eller din eftermarkedsbilradio fungerer sammen med Android Auto.

  Tjek kompatibilitet
 2. Trin 2

  Tjek din telefon

  Hvis du har Android 9 eller ældre, skal du hente Android Auto-appen på din telefon. Hvis du har Android 10, er Android Auto indbygget, så du ikke behøver at bruge appen for at komme i gang.

  Download Android Auto
 3. Trin 3

  Opret forbindelse, og kør

  Slut din telefon til din bil med et USB-kabel, så du kan få adgang til Android Auto på bilens skærm. Nogle telefoner og biler kan forbindes trådløst – se listen over kompatible telefoner, og kontakt din bilproducent for at finde ud af, om din bil har denne funktion.

Få flere svar

Har du flere spørgsmål? Få svar på dine spørgsmål, og kør derudad med Android Auto.

93 1.575-2.82 0-4.94-2.4-4.94-5.35-.024-2.95 2.12-5.35 4.94-5.35"/>