Det bedste fra Google – direkte på dine enheder

Google Mobile Services (GMS) leverer Googles mest populære apps og API'er til dine Android-enheder.

Kom godt i gang

Googles mest populære apps samlet ét sted

Google Mobile Services (GMS) er en samling Google-apps og API'er, som er med til at understøtte funktionalitet på tværs af enheder. Disse apps fungerer perfekt sammen og sørger for, at din enhed leverer en optimal brugeroplevelse, fra første sekund.

Google Søgning

Google-appen er den hurtigste og nemmeste måde for brugerne at finde det, de har brug for, på nettet og på deres Android-enheder.1

Google Chrome

Med Google Chrome på mobilen kan dine brugere surfe hurtigt på internettet og samtidig halvere deres dataforbrug.1

YouTube

I YouTube-appen kan brugerne se de nyeste videoer, abonnere på deres foretrukne kanaler, dele indhold med deres venner og se videoer på alle enheder.

Google Play Butik

Med mere end en million apps, verdens største samling af e-bøger, millioner af sange og tusindvis af film er der noget for enhver smag i Google Play.

Udforsk flere GMS-apps:

Tilføj GMS på dine enheder

Android Open Source Project (AOSP) leverer almindelige funktioner på enhedsniveau, f.eks. mail og opkald, men GMS er ikke en del af AOSP. GMS fås kun tilgængelig med en licens hos Google og leverer en sammenhængende pakke med populære apps og skybaserede tjenester. Bemærk! GMS-apps kan variere afhængigt af landetilgængelighed og landespecifikke krav.2

Med GMS bestemmer du selv

Du kan vælge at forudinstallere GMS-apps på individuelle enheder eller forudinstallere dine egne apps, apps fra tredjepartsudgivere eller andre AOSP-apps. Kunderne kan selvfølgelig også installere de apps, de vil, fra Google Play Butik.

Kompatibilitet lige fra første sekund

Vores GMS-partnere skal bestå en enkel kompatibilitetstest, og deres Android-enheder skal overholde vores kompatibilitetskrav. Til gengæld får dine brugere apps med større stabilitet og kontinuitet.

Få flere oplysninger om enhedskompatibilitet

Her er vores partnere

Hundredvis af godkendte producenter leverer allerede en fantastisk oplevelse fra første sekund i samarbejde med Google

Se vores partnere