Nødhjælp

Sparer livsvigtige sekunder

Reager med ro i sindet

Hvert sekund tæller i en krise. Android har unikke funktioner, der sikrer, at du kan reagere hurtigere – og smartere – i en nødsituation. Den hjælper dig hurtigere i sikkerhed. Og gør det nemmere for alarmcentralen at finde dig.

Mere tid til at søge dækning og holde fast

Få besked om, hvornår et jordskælv er på vej

Android kan advare dig, få sekunder før et jordskælv finder sted, så du hurtigere kan søge i sikkerhed. Med Android-systemet til varsler om jordskælv fungerer Android-enheder som små seismometre, der udgør verdens største netværk af mobilenheder til registrering af jordskælv. Hvis der registreres jordrystelser, kan systemet advare dig, så du hurtigere kan søge i sikkerhed. Når rystelserne er forbi, kan du trykke på tips til, hvordan du skal forholde dig.

Android-system til varsler om jordskælv er efterhånden tilgængeligt i mange lande. Få flere oplysninger om, hvordan systemet fungerer, og se, om det er tilgængeligt i dit land.

En livline i din lomme

Alarmcentralen får et forspring

Nogle gange kan det være vanskeligt for redningspersonale at finde dig, hvis du ringer fra din mobiltelefon. Men ikke hvis du har en Android. Med Placeringstjeneste i nødstilfælde kan alarmcentralen finde din telefons placering og sende hjælp hurtigt. Uanset om du er på stranden, er ude at gå en tur eller er derhjemme. Vi kan endda fortælle dem, hvilket sprog du foretrækker. På den måde får du den hjælp, du har brug for, hurtigere. Tilgængelig i mange lande rundt om i hele verden.

Pixel tilbyder ekstra support

Kør med hjælp på standby

Hvis din enhed vurderer, at du har været udsat for en ulykke, spørger vi, om du har brug for hjælp. Hvis du ikke svarer, ringer vi til en nødtjeneste og fortæller dem, hvor du er. Hjælpen er altid lige ved hånden – uanset hvor langt væk du er.

Lad dine nærmeste vide, hvor du er, når du har brug for hjælp

Hvis du er nervøs over noget, du skal, f.eks. en samkørsel sent om aftenen eller en vandretur på egen hånd, kan du bede din telefon om at tjekke, hvordan du har det, på et planlagt tidspunkt. Vi spørger dig så, om du er okay. Hvis du ikke svarer, kontakter vi dine kontaktpersoner ved nødsituationer og fortæller dem, hvor du befinder dig. Nogle gange har man brug for hjælp til at komme i kontakt med dem, man holder af.

mobilsikkerhed

Sikkerhed hele vejen igennem

Med Android er sikkerheden smart indbygget i alt, hvad du gør på din telefon. Vi beskytter dig i alle situationer – lige fra download af apps til valget af, hvornår du deler data.

Få flere oplysninger