Skift fra iPhone til Android. Det er nemmere end nogensinde før

Du har stadig adgang til dine yndlingsapps, -billeder, -chatsamtaler og meget mere. Med Android kan du bruge det samme tilbehør, bevare beskyttelsen og finde en telefon, der føles rigtig for dig.

Udskift trygt din telefon

Få det bedste fra
Google på Android

Dine nye yndlingsapps, mulighed for at videochatte og skrive beskeder, enhedskompatibilitet, altid aktiveret sikkerhed og meget mere gør det nemt at skifte til Android.

Overfør data sikkert

Kopiér dine
vigtigste data

Tænd din nye Android-telefon. Følg de prompts, der vises på skærmen, for at overføre dine iPhone-data og konfigurere din nye telefon. Brug dit gamle iPhone-kabel. Hvis du ikke har et gammelt kabel, kan du overføre data trådløst.

En iPhone og en helt ny Android-telefon ligger ved siden af hinanden og er forbundet med en Lightning til USB-ledning. Dataene overføres nemt fra den pågældende iPhone til den nye Android-telefon.

Hurtigst, mest omfattende

Brug et kabel

For at overføre så mange data som muligt anbefaler vi, at du bruger Lightning-kablet til din gamle iPhone.

En iPhone og en helt ny Android-telefon ligger ved siden af hinanden med et Wi-Fi-symbol imellem. To prikker animeres mellem Wi-Fi-symbolet og telefonerne for at illustrere trådløs dataoverførsel

Hvis der ikke er et tilgængeligt kabel

Overfør trådløst

Du kan forbinde din nye Android og din gamle iPhone trådløst for at overføre et mere begrænset udvalg af dine data.

Derfor skal du skifte til Android

Udret mere med Google

Med Android kan du skabe en skræddersyet brugeroplevelse. Med fantastiske apps som Google Fotos, unikke enheder og effektiv beskyttelse kan du afspejle, udvide og udforske verden som aldrig før.

Derfor skal du skifte
Et billede af fire venner, der smiler og kigger ned. Nederst til venstre ses bagsiden af en Galaxy S23 Ultra samt Google Fotos-skærmen, som viser det samme billede. Øverst til højre er Google Fotos-ikonet.

Ofte stillede spørgsmål

Find de svar, du skal bruge for at skifte

Hold kontakten

Du kan stadig hurtigt få fat i dem, du holder af, med en besked eller en videochat

Google Beskeder erstatter iMessage® og bliver dit nye hjemsted til beskeder. Brug Google Meet i stedet for FaceTime® til alle videoopkald. Ring, send beskeder, og reager med emojis. Det er nemt, uanset om det er til Android eller iPhone.

En lukket Pixel Fold-telefon ved siden af en foldbar telefon, der er åben horisontalt. En Google Meet-samtale med etiketten "Teammøde". Personen i den anden ende lytter. Google Meet-logoet vises ved siden af den åbne telefon.

Hold kontakten

Google Beskeder

Send beskeder til alle, uanset hvilket OS de har. Google Beskeder hjælper dig med at holde kontakten. Du kan f.eks. reagere med emojis på beskeder fra dine venner, der bruger iPhone, og sende billeder i høj opløsning i Android-chatsamtaler.

Logoet for Google Beskeder svæver over det øverste højre hjørne af en foldbar telefon, der er åben horisontalt. Den øverste del af den foldede skærm viser en beskedsamtale. Nederst vises tastaturet, hvor en ny besked indtastes.

Hold kontakten

Google Meet

Foretag videoopkald til alle, uanset hvilket OS de bruger – en-til-en eller i en gruppe. Tilføj en sjov baggrund eller et sjovt filter med et enkelt tryk, og tal med andre, uanset hvor du er.

Google Meet-logoet svæver over en en foldbar telefon, der er åben horisontalt. Der er en igangværende videochat med syv andre deltagere.

Hold kontakten

Quick Share

Med Quick Share kan du sende og modtage filer til og fra enhver Android-enhed, så dine babybilleder, kattevideoer og dokumenter kan deles med de modtagere, du vælger, når det passer dig.

Logoet for Quick Share svæver over en foldbar telefon, der er åben horisontalt. Øverst på telefonen er der valgt et billede, som skal deles, og den nederste del er grænsefladen for Quick Share, hvor billedet bliver forberedt til overførsel.

Udskift trygt din telefon

Skal jeg have nye høretelefoner og nyt tilbehør?

Er det svært at kopiere sine data til Android?

Bliver min enhed og mine data stadig beskyttet?

Behold dit tilbehør

Android fungerer med AirPods og andre store brands

Forbind dine AirPods® til din nye Android-telefon med Bluetooth, så du kan lytte videre akkurat som før.

Et par øretelefoner i en cirkel svæver over det højre hjørne af en Galaxy Pixel 7 Pro-telefon. Telefonen parres med et sæt Android-øretelefoner.

Behold dit tilbehør

Hurtig parring

Det er meget nemmere at parre dit tilbehør med Hurtig parring. Fra højttalere til Fitbit, Beats-høretelefoner til hundredvis af smartenheder til hjemmet og meget mere.

Et par øretelefoner i en cirkel svæver over det højre hjørne af en Galaxy Pixel 7 Pro-telefon. Et logo for Hurtig parring på Android svæver nederst til venstre. Telefonen parres med et sæt Android-øretelefoner. ​​

Udskift trygt din telefon

Hvordan kan jeg holde kontakten med dem, jeg holder af?

Er det svært at kopiere sine data til Android?

Bliver min enhed og mine data stadig beskyttet?

Nem overførsel

Alle dine vigtigste oplysninger overføres nemt

Følg vejledningen på skærmen for at begynde overførslen. Dataene sendes direkte mellem enhederne på en hurtig og sikker måde. Der er stadig en kopi på din oprindelige enhed, så du mister ikke noget.

Skærmen på en Android-telefon, hvor Google Keep-påmindelser, -huskelister osv. er åbne. Ved siden af den er bagsiden af en Google Pixel 7 Pro. Google Keep-logoet svæver i øverste højre hjørne.

Nem overførsel

Google Fotos

Overfør billeder på en sikker måde fra din iPhone, og få glæde af dem på din nye Android. AI-baseret søgning gør det nemmere at finde dine billeder ud fra stederne, personerne eller tingene på dem.

Skærmen på en Android-telefon, hvor Google Fotos er åben, viser et gitter med billeder og Google Fotos-logoet i øverste højre hjørne.

Udskift trygt din telefon

Hvordan kan jeg holde kontakten med dem, jeg holder af?

Skal jeg have nye høretelefoner og nyt tilbehør?

Bliver min enhed og mine data stadig beskyttet?

Få effektiv beskyttelse

Bliv beskyttet med stærk sikkerhed og effektive privatlivsindstillinger

Android tjekker, om der er skadelig adfærd i dine apps eller på dine enheder, krypterer beskeder, giver dig mulighed for at sætte grænser for, hvilke apps der kan få adgang og hvornår, og bortfiltrerer spamopkald og -beskeder, før de når frem til dig.

Skærmen på en Pixel 7 Pro-telefon, hvor Google Play Protect er åben. Et Google Play Protect-logo svæver over det øverste højre hjørne. Et grønt skjold med et fluebenikon lyser op med beskeden "Der blev ikke fundet nogen skadelige apps", så brugeren ved, at telefonen er beskyttet. Ved siden af den er bagsiden af en Pixel 7 Pro

Få effektiv beskyttelse

Google Play Protect

Play Protect tjekker hver dag proaktivt dine apps og beskytter dem mod skadelig adfærd. Hvis vi finder noget mistænkeligt, advarer Google dig og deaktiverer det, så du ikke selv behøver at gøre det.

Skærmen på en Android-telefon, hvor Google Play Protect er åben. Et grønt skjold med et fluebenikon lyser op med beskeden "Der blev ikke fundet nogen skadelige apps", så brugeren ved, at telefonen er beskyttet.

Få effektiv beskyttelse

Spambeskyttelse

Sidste år brugte Android AI til at beskytte brugere mod 100 milliarder mistænkte spambeskeder og -opkald. På den måde kan du leve livet og undgå distraktioner og svindelnumre.

En Android-skærm med Call Screen, et nummer i en rød bjælke foroven og et telefonikon, der svæver til højre for telefonen.

Få effektiv beskyttelse

Privatlivspanel

Sæt grænser for, hvad der kan tilgås og hvornår. Fra GPS, der kører i baggrunden, til mikrofon- og kameraadgang.

Skærmen på en Android-telefon, der viser Android-privatlivspanelet. Der vises forskellige apps og deres forbrug som dele af et cirkeldiagram.

Udskift trygt din telefon

Hvordan kan jeg holde kontakten med dem, jeg holder af?

Skal jeg have nye høretelefoner og nyt tilbehør?

Er det svært at kopiere sine data til Android?

Hurtigst, mest omfattende

Brug et kabel

Du kan overføre følgende:

 • Kontakter

 • Billeder og videoer

 • Kalenderbe­givenheder

 • Chatsamtaler i Beskeder og WhatsApp

 • Apps

 • Musik

 • Og meget andet

 • En iPhone og en helt ny Android-telefon ligger ved siden af hinanden og er forbundet med en Lightning til USB-ledning. Dataene overføres nemt fra den pågældende iPhone til den nye Android-telefon.

  1. Forbind enhederne til hinanden

  Tænd din nye Android-enhed. Når du bliver bedt om det, skal du forbinde din nye Android-telefon til din gamle iPhone med dit Lightning til USB-C-kabel. I nogle tilfælde skal du bruge en OTG-adapter.

 • Skærmen på en helt ny Android-telefon med beskeden "Vælg dine data" sammen med en liste over kontakter, billeder og videoer, kalenderbegivenheder, beskeder og WhatsApp-chatsamtaler og musik angivet nedenfor.

  2. Vælg dine data

  Følg vejledningen på skærmen for at vælge, hvad du vil kopiere til den nye telefon – kontakter, billeder, beskeder, WhatsApp-chatsamtaler og meget mere. Deaktiver iMessage, så du ikke går glip af en notifikation.

 • Skærmen på en helt ny Android-telefon med beskeden "Overfører data" sammen med en liste over kontakter, billeder og videoer, kalenderbegivenheder, beskeder og WhatsApp-chatsamtaler og musik angivet nedenfor.

  3. Overfør

  Så er det klaret. Du har nu kopieret de fleste af dine vigtige data til din nye Android-telefon.

Du kan få flere oplysninger i de detaljerede vejledninger til Samsung Galaxy-telefoner, Pixel-telefoner, eller gå til Hjælp.

Hvis der ikke er et tilgængeligt kabel

Overfør trådløst

Du kan overføre følgende:

 • Kontakter

 • Billeder og videoer

 • Kalenderbe­givenheder

 • En iPhone og en helt ny Android-telefon ligger ved siden af hinanden med et Wi-Fi-symbol imellem. To prikker animeres mellem Wi-Fi-symbolet og telefonerne for at illustrere trådløs dataoverførsel

  1. Opret forbindelse mellem enhederne trådløst

  Tænd din nye Android-telefon, og følg vejledningen på skærmen. Når du bliver spurgt, om du har et kabel, skal du vælge "Jeg har ikke et kabel" og følge vejledningen for at oprette forbindelse mellem din iPhone og din Android via Wi-Fi ved hjælp af appen Skift til Android. Hvis du vil overføre data trådløst til Samsung-enheder, kan du få flere oplysninger her.

 • Skærmen på en helt ny Android-telefon med beskeden "Vælg dine data" sammen med en liste over kontakter, billeder og videoer, kalenderbegivenheder, beskeder og WhatsApp-chatsamtaler og musik angivet nedenfor

  2. Vælg dine data

  Følg vejledningen på skærmen for at vælge, hvad du vil have med over på den nye telefon — kontakter, billeder, videoer og kalenderbegivenheder. Hvis du vil overføre beskeder og WhatsApp-chatsamtaler, skal du bruge et kabel.

 • Skærmen på en helt ny Android-telefon med beskeden "Overfører data" sammen med en liste over kontakter, billeder og videoer, kalenderbegivenheder, beskeder og WhatsApp-chatsamtaler og musik angivet nedenfor.

  3. Overfør

  Så er det klaret. Dine private data er nu på din nye Android-telefon. Du skal bare deaktivere iMessage, så du ikke går glip af en notifikation.