Android 11

Os, der fokuserer på det vigtige

Gå direkte til de vigtigste ting. Fordi Android 11 er optimeret til, hvordan du bruger din telefon. Hjælper dig med effektiv styring af dine enheder. Og giver dig nemmere måder at administrere samtaler, privatlivsindstillinger og meget mere på.

Fremhævede funktioner i Android 11

Administrer dine samtaler

Bobler

Kopiér og del indhold

Indbygget skærmoptagelse. Endelig!

Med skærmoptagelse kan du optage, hvad der sker på din telefon. Det er indbygget i Android 11, så du skal ikke bruge en ekstra app. Optag med lyd fra din mikrofon, din enhed eller begge dele.

Nu er det nemmere at markere og dele

Markér tekst fra dine apps. Vælg også billeder. På Pixel-enheder1 kan du nemt kopiere, gemme og dele oplysninger fra og til mange apps. F.eks. din browser, din leveringsapp eller fra nyhederne.

Hjælpsomme værktøjer, der forudser, hvad du vil

Smartsvar

Få foreslåede svar i samtaler. Hej, det lyder godt eller 👋, når du har brug for det. På Pixel-enheder1 får du intelligente foreslåede svar baseret på, hvad der bliver sagt i samtalen, så de ord og emoji, du skal bruge, altid er lige ved hånden.2

Appforslag

Det er nemt at finde frem til de apps, du har mest brug for. Pixel-enheder1 giver appforslag, der ændres baseret på din rutine. Så du hele dagen kan se det, du har brug for, nederst på startskærmen. Det gør det nemt at finde din app med morgentræning, når du vågner. Eller at åbne den fjernsynsapp, du bruger, når det er tid til at slappe af.

Intelligente mapper

Smartere måder at organisere dine apps på. Få intelligente forslag til mappenavne på din Pixel-enhed1. Det giver en startskærm, der altid er organiseret. Navnene er baseret på temaer – f.eks. arbejde, foto, træning m.m.

Enhedsstyring

Indstil til en lav temperatur, og dæmp lyset. Alt sammen fra ét sted på din telefon.3 Du skal bare holde afbryderknappen nede for at se og administrere dine forbundne enheder. Det gør livet i hjemmet meget nemmere.

Mediestyring

Forbind Android til din bil. Drop kablet

Sæt dig bag rattet, og slip for kabeltilslutning. Android Auto fungerer nu trådløst med enheder, der kører Android 11 – så du kan få mest muligt ud af din telefon på alle køreture.4

Få flere oplysninger

Du styrer, hvad apps kan få adgang til

Få styr på dine data med Android. Du vælger selv, om du vil give downloadede apps adgangstilladelse til følsomme data. Eller om de ikke skal have adgang. På den måde er du bedre beskyttet.

Engangstilladelser

Giv engangstilladelser til apps, der har brug for adgang til din mikrofon, dit kamera eller din placering. Næste gang appen har brug for adgang, skal den bede om tilladelse igen.

Automatisk nulstilling af tilladelser

Hvis du ikke har brugt en app i et stykke tid, vil du måske foretrække, at den ikke fortsat har adgang til dine data. Derfor nulstiller Android tilladelser til apps, som du ikke bruger. Du kan altid slå tilladelserne til igen.

Sikkerheds-opdateringer direkte fra Google Play

Med Android 11 får du endnu flere sikkerheds- og privatlivsrettelser sendt til din telefon fra Google Play. Det er den samme måde, alle dine andre apps opdateres på. På den måde får du ro i sindet. Og din enhed er altid opdateret med den seneste beskyttelse.

Få flere oplysninger

Og der er meget mere

Android 11 har noget for alle – fra sikkerhedsforbedringer til nemmere måder at få arbejdet klaret på.