Smart, enkel och helt och hållet din

KitKat 4.4

Utforska 4.4

Vackert och integrerat

En mer slipad design, bättre prestanda och nya funktioner

Ett konstverk

När du lyssnar på musik på enheten eller när du projicerar filmer till Chromecast visas snygga album och filmomslag på helskärm när enheten är låst. Du kan spela upp, pausa eller söka efter ett särskilt ögonblick.

Ett konstverk
Bli uppslukad

Bli uppslukad

Boken du läser, spelet du spelar eller filmen du tittar på – nu är allt detta i fokus med det nya anpassade läget som automatiskt döljer allt utom det du verkligen vill se. Dra bara längs kanten på skärmen för att få tillbaka statusfältet och navigeringsknapparna.

Snabbare på multitasking

Med Android 4.4 får du högre systemprestanda än någonsin med ett optimerat minne och förbättrad pekskärm som svarar snabbare och mer exakt än tidigare. Det innebär att du kan lyssna på musik samtidigt som du surfar på webben eller spelar ett spel, utan att det blir några avbrott.

Snabbare på multitasking

Smart och enkel

Google förbättrar alla delar av Android-upplevelsen.

Framtiden ringer

Framtiden ringer

Den nya appen Telefon prioriterar automatiskt dina kontakter baserat på de personer du pratar mest med. Du kan även söka efter platser och företag i närheten, dina kontakter eller personer i din Google Apps-domän.

En smartare nummerpresentatör

När du blir uppringd av någon som inte finns i dina kontakter letar mobilen efter matchningar från lokala företag som finns i Google Maps. Läs mer om nummerpresentatören från Google

En smartare nummerpresentatör
Alla dina meddelanden på ett och samma ställe

Alla dina meddelanden på ett och samma ställe

Du behöver aldrig missa ett meddelande oavsett hur din kompis skickar det. Med den nya appen Hangouts finns alla dina sms och mms i samma app tillsammans med dina andra konversationer och videosamtal. Och med nya Hangouts kan du till och med dela din plats och skicka animerade GIF-bilder.

Emojis överallt

Ibland kanske inte ord kan uttrycka hur du mår. Då finns som tur är emojin, de färgglada japanska figurerna, på Googles tangentbord.

Emojis överallt

Enkel att ta med

Nya funktioner hjälper dig att få saker gjorda när du är på språng.

Skriv ut var som helst, när som helst.

Skriv ut var som helst, när som helst.

Nu kan du skriva ut foton, dokument och webbsidor från mobilen eller surfplattan. Du kan skriva ut på valfri skrivare som är ansluten till Google Cloud Print, på HP ePrint-skrivare eller andra skrivare som har appar i Google Play Butik.

Välj en fil, vilken du vill

Från appar som Quickoffice kan du öppna och spara filer på Google Drive, andra molnlagringstjänster eller din enhet. Med snabb tillgång till filer är det enklare än någonsin att skicka en fil som du nyss jobbat i.

Välj en fil, vilken du vill
Ditt kontor, var du än befinner dig

Ditt kontor, var du än befinner dig

Skapa och redigera dokument, kalkylark och presentationer från mobilen eller surfplattan med det nydesignade Quickoffice

Ännu fler funktioner

Visa mer av vad Android kan erbjuda