Bytt fra iPhone til Android. Det er enklere enn noen gang.

Du beholder favorittappene dine, bilder, chatter med mer. Bruk det samme tilbehøret, hold deg trygg og finn en telefon som passer for deg, med Android.

Gjør et trygt bytte

Det går som en lek med
Google på Android.

De nye hovedappene dine, lett tilgjengelig videochat og teksting, enhetskompatibilitet, kontinuerlig sikkerhet og annet gjør det enkelt å bytte til Android.

Overfør dataene dine trygt

Kopier over de
viktigste dataene dine.

Slå på den nye Android-telefonen din. Følg veiledningen på skjermen for å overføre iPhone-dataene dine og konfigurere den nye telefonen. Bruk den gamle iPhone-kabelen din, men hvis du ikke har kabel, kan du overføre trådløst.

En iPhone og en splitter ny Android-telefon side ved side, koblet sammen med en Lightning-USB-kabel. Data overføres enkelt fra iPhone til den nye Android-telefonen.

Raskest og mest omfattende

Bruk en kabel.

For å overføre mest mulig data anbefaler vi at du bruker den gamle Lightning-kabelen din for iPhone.

En iPhone og en splitter ny Android-telefon ligger side om side med et wifi-symbol mellom. To prikker animeres mellom wifi-symbolet og telefonene for å symbolisere trådløs dataoverføring.

Hvis du ikke har kabel tilgjengelig

Overfør trådløst.

Du kan koble den nye Android-telefonen sammen med den gamle iPhonen trådløst for å overføre et mer begrenset sett av dataene dine.

Hvorfor bytte til Android?

Gjør mer med Google.

Med Android kan du skape en opplevelse som er skreddersydd for deg. Med fantastiske apper som Google Foto, fremragende enheter og solid beskyttelse kan du utvide og utforske verdenen din og uttrykke deg som aldri før.

Hvorfor bør du bytte?
Et bilde av fire venner som smiler og ser ned. Nederst til venstre er baksiden av en Galaxy S23 Ultra og Google Foto-skjermen som viser det samme bildet. Øverst til høyre er ikonet for Google Foto.

Vanlige spørsmål

Få svarene du trenger for å bytte.

Hold kontakten

Det er fortsatt enkelt å tekste eller ha videosamtaler med venner og familie.

Meldinger fra Google erstatter iMessage® som appen du bruker til å sende tekstmeldinger. Bruk Google Meet i stedet for FaceTime® for videosamtaler. Ring, send tekstmeldinger og svar med emojier til Android eller iPhone – ikke noe problem.

En lukket Pixel Fold-telefon ved siden av en sammenleggbar telefon som er åpen horisontalt. En Google Meet-samtale merket med «Team-synkronisering». Personen i den andre enden lytter. Google Meet-logoen vises ved siden av den åpne telefonen.

Hold kontakten

Meldinger fra Google.

Tekst med alle – uansett hvilket operativsystem de har. Fra å dele emoji-reaksjoner med iPhone-venner til bilder i høy oppløsning i Android-chatter – med Meldinger fra Google holder du alltid kontakten.

Meldinger fra Google-logoen vises over hjørnet øverst til høyre av en sammenleggbar telefon som er åpen horisontalt. Den øverste delen av den sammenlagte skjermen viser en tekstsamtale. Nederst vises et tastatur der en ny melding blir skrevet.

Hold kontakten

Google Meet.

Delta i videosamtaler med hvem som helst på alle operativsystemer – enkeltvis eller i grupper. Legg til morsomme bakgrunner eller filtre, og snakk akkurat der du vil – med bare ett trykk.

Google Meet-logoen vises over en horisontalt åpen sammenleggbar telefon. En videochat med sju andre deltakere pågår.

Hold kontakten

Quick Share.

Send og motta filer til og fra andre Android-enheter med Quick Share, slik at du kan dele babybilder, kattevideoer og dokumenter med hvem du vil, når du vil.

Logoen for Quick Share vises over en horisontalt åpen sammenleggbar telefon. Øverst på telefonen er et bilde som er valgt ut for å deles, og nederst er grensesnittet for Quick Share, der bildet blir gjort klart til å sendes.

Gjør et trygt bytte

Trenger jeg nye hodetelefoner og nytt tilbehør?

Er det vanskelig å kopiere data til Android?

Er enheten min og dataene mine sikre?

Behold tilbehøret ditt

Android fungerer med AirPods og andre kjente merker.

Koble AirPods® til den nye Android-telefonen din med Bluetooth, så er du klar til å høre på musikk akkurat som før.

Et par øreplugger i en sirkel over hjørnet øverst til høyre på en Galaxy Pixel 7 Pro-telefon. Telefonen kobles sammen med noen Android-øreplugger.

Behold tilbehøret ditt

Rask sammenkobling.

Å koble til tilbehøret ditt er mye enklere med Rask sammenkobling. Fra høyttalere til Fitbit, Beats-hodetelefoner, hundrevis av smarthjemenheter og enda mer.

Et par øreplugger i en sirkel over hjørnet øverst til høyre på en Galaxy Pixel 7 Pro-telefon. En logo for Android Rask sammenkobling vises over hjørnet nede til venstre. Telefonen kobles sammen med noen Android-øreplugger. ​​

Gjør et trygt bytte

Hvordan kan jeg holde kontakten med folk som er viktige for meg?

Er det vanskelig å kopiere data til Android?

Er enheten min og dataene mine sikre?

Overfør enkelt

All den viktigste informasjonen din blir overført enkelt.

Følg veiledningen på skjermen for å starte overføringen. Dataene sendes direkte mellom enhetene, raskt og sikkert. Innholdet blir også værende på den opprinnelige enheten, så du mister ingenting.

En åpen Android-telefonskjerm med Google Keep-påminnelser, gjøremålslister med mer. Ved siden av er baksiden på en Google Pixel 7 Pro. Google Keep-logoen vises øverst til høyre.

Overfør enkelt

Google Foto.

Overfør bilder trygt fra iPhone, og se dem på den nye Android-enheten din. AI-baserte søk gjør det enda enklere å finne bildene dine ut fra stedene, folkene eller tingene i dem.

En Android-telefonskjerm med Google Foto åpen viser et rutenett med bilder og Google Foto-logoen øverst til høyre.

Gjør et trygt bytte

Hvordan kan jeg holde kontakten med folk som er viktige for meg?

Trenger jeg nye hodetelefoner og nytt tilbehør?

Er enheten min og dataene mine sikre?

Få solid beskyttelse

Effektive sikkerhets- og personverninnstillinger sørger for solid beskyttelse.

Android ser etter skadelig atferd i appene og på enhetene dine, krypterer tekstmeldinger og filtrerer bort uønskede anrop og tekstmeldinger før de kommer frem til deg – og du kan angi grenser for hva apper har tilgang til, og når.

En Pixel 7 Pro-telefonskjerm med Google Play Protect åpen. En Google Play Protect-logo vises over hjørnet øverst til høyre. Et grønt skjold med et hakeikon lyses opp med meldingen «Fant ingen skadelige apper» og varsler brukeren om at telefonen er sikker. Ved siden av er baksiden på en Pixel 7 Pro.

Få solid beskyttelse

Google Play Protect.

Play Protect ser proaktivt etter skadelig atferd i appene dine hver eneste dag. Hvis vi finner noe mistenkelig, får du en advarsel, og vi deaktiverer det, så du ikke trenger å gjøre det.

En Android-telefonskjerm med Google Play Protect åpen. Et grønt skjold med et hakeikon lyses opp med meldingen «Fant ingen skadelige apper» og varsler brukeren om at telefonen er sikker.

Få solid beskyttelse

Beskyttelse mot nettsøppel.

I fjor brukte Android AI til å beskytte brukerne mot 100 milliarder mistenkte søppelpostmeldinger og uønskede anrop. Dermed kan du fokusere på livet og unngå distraksjoner og svindel.

En Android-telefon med anropsskjermen, et nummer i en knallrød linje øverst og et telefonikon til høyre for telefonen.

Få solid beskyttelse

Personvernoversikt.

Angi grenser for hva som kan brukes, og når. Fra GPS som kjører i bakgrunnen, til mikrofon- og kameratilgang.

En Android-telefonskjerm som viser personvernoversikten i Android. Forskjellige apper og bruken av dem vises i et sirkeldiagram.

Gjør et trygt bytte

Hvordan kan jeg holde kontakten med folk som er viktige for meg?

Trenger jeg nye hodetelefoner og nytt tilbehør?

Er det vanskelig å kopiere data til Android?

Raskest og mest omfattende

Bruk en kabel.

Dette kan overføres:

 • Kontakter

 • Bilder og videoer

 • Kalender­aktiviteter

 • Meldinger og WhatsApp-chatter

 • Apper

 • Musikk

 • Med mer

 • En iPhone og en splitter ny Android-telefon side ved side, koblet sammen med en Lightning-USB-kabel. Data overføres enkelt fra iPhone til den nye Android-telefonen.

  1. Koble til begge enhetene.

  Slå på den nye Android-enheten din. Når du blir bedt om det, kobler du den nye Android-telefonen til den gamle iPhonen med Lightning-til-USB-C-kabelen. I noen tilfeller trenger du kanskje en OTG-adapter.

 • Skjermen til en splitter ny Android-telefon med meldingen «Velg dataene dine», med en liste over kontakter, bilder og videoer, kalenderaktiviteter, meldinger, WhatsApp-chatter og musikk nedenfor.

  2. Velg data.

  Følg veiledningen på skjermen for å velge hva du vil kopiere over – kontakter, bilder, meldinger, WhatsApp-chatter med mer. Slå av iMessage, slik at du ikke går glipp av varsler.

 • Skjermen til en splitter ny Android-telefon med meldingen «Overfører data», med en liste over kontakter, bilder og videoer, kalenderaktiviteter, meldinger, WhatsApp-chatter og musikk nedenfor.

  3. Overfør.

  Det er alt. Du har kopiert over de viktigste dataene dine til den nye Android-telefonen.

For nærmere informasjon, se trinnvise veiledninger for Samsung Galaxy-telefoner eller Pixel-telefoner, eller gå til brukerstøtten vår.

Hvis du ikke har kabel tilgjengelig

Overfør trådløst.

Dette kan overføres:

 • Kontakter

 • Bilder og videoer

 • Kalender­aktiviteter

 • En iPhone og en splitter ny Android-telefon ligger side om side med et wifi-symbol mellom. To prikker animeres mellom wifi-symbolet og telefonene for å symbolisere trådløs dataoverføring.

  1. Koble til begge enhetene trådløst.

  Slå på den nye Android-telefonen din, og følg veiledningen på skjermen. Når du blir spurt om du har kabel, velger du «Ingen kabel» og følger veiledningen for å koble sammen iPhonen og Android-telefonen med Bytt til Android-appen. For å overføre data uten kabel til Samsung-enheter, gå hit.

 • Skjermen til en splitter ny Android-telefon med meldingen «Velg dataene dine», med en liste over kontakter, bilder og videoer, kalenderaktiviteter, meldinger, WhatsApp-chatter og musikk nedenfor.

  2. Velg data.

  Følg veiledningen på skjermen for å velge hva du vil overføre – kontakter, bilder, videoer og kalenderaktivitet. For å overføre meldinger og WhatsApp-chatter må du bruke en kabel.

 • Skjermen til en splitter ny Android-telefon med meldingen «Overfører data», med en liste over kontakter, bilder og videoer, kalenderaktiviteter, meldinger, WhatsApp-chatter og musikk nedenfor.

  3. Overfør.

  Det er alt. De personlige dataene dine er nå på den nye Android-telefonen. Bare slå av iMessage, slik at du ikke går glipp av varsler.