Sikkerhet på mobilenheter

Laget med tanke på sikkerhet.

Forsvar i alle detaljene.

Med Android er beskyttelse innebygd i alt du gjør, for eksempel når du laster ned apper, surfer på nettet og velger å dele data. Hvis noe ser mistenkelig ut, for eksempel skadelige apper eller linker, varsler vi deg og gir deg tips om hva du bør gjøre. Og den kraftige interne sikkerheten vår beskytter enheten din og dataene på den. Slik at du er beskyttet selv når du ikke bruker telefonen.

Du beskyttes overalt.

Unngå skadelige apper.

Med Google Play Protect kan du laste ned apper uten å bekymre deg over at de kan skade telefonen din eller stjele dataene dine. Vi skanner apper nøye hver dag, og hvis vi oppdager skadelige apper, gir vi deg beskjed og forteller deg hva du bør gjøre videre. Og vi undersøker hvordan det fungerer. Siden alt vi lærer, gjør at vi filtrerer apper mer effektivt. Slik at du er tryggere.

Overlist nettsøppelspredere.

Svar på viktige anrop, og hopp over de som ikke er viktige. Vi filtrerer anropene dine, slik at du ikke trenger å bruke tid på å svare roboter. Og med beskyttelse mot uønskede anrop får du beskjed hvis et anrop er tvilsomt, slik at utenforstående ikke får tak i personopplysningene dine. Av hensyn til personvernet ditt foregår transkriberingen av samtalene utelukkende på enheten din.

Unngå lugubre nettsteder.

Med Google Safe Browsing kan du utforske nettet på en trygg måte, siden du beskyttes mot farlige nettsteder og skadelige filer. Vi advarer deg hvis du prøver å navigere til et skadelig nettsted eller en skadelig fil, og bringer deg i sikkerhet, slik at du ikke utsettes for skadelig programvare eller nettfisking. For å unngå at du lures til å oppgi private data.

Personvern som passer for deg.

Android-sikkerhet legger til rette for personvern. Vi beskytter dataene dine mot nysgjerrige blikk ved å kryptere dem og angi grenser for hva apper kan og ikke kan gjøre i bakgrunnen. Og når du vil surfe? Bruk inkognitomodus i Chrome eller på Maps. Vi gir deg også verktøy du kan bruke til å kontrollere hvem som kan se hvilke data, og når.

Finn ut mer om Chrome Finn ut mer om Maps

Vi sjekker apper du har glemt.

Sikker hele veien inn til kjernen.

Kraftig internt forsvar.

Din trygghet er sentralt i det vi gjør. Derfor inkluderer vi sikkerhet i alle detaljene av Android. Selv de delene du ikke kan se. Enhetskryptering beskytter dataene dine når telefonen er låst, slik at de er krypterte for alle som prøver å stjele informasjonen din. Og når du sikkerhetskopierer telefonen til nettskyen, blir alt kryptert ende-til-ende med PIN-koden for telefonen. Så bare du har tilgang til dataene dine. I tillegg beskytter vi hver enkelt app på operativsystemnivå, slik at andre apper ikke smugtitter på det du gjør. Vi varsler deg til og med hvis vi tror noen har tuklet med operativsystemet ditt. Disse funksjonene er alltid på og jobber i bakgrunnen. For å sørge for at du beskyttes automatisk.

Hjelp ved nødssituasjoner

Hjelp i krisesituas­joner.

Vi utvikler unike måter å beskytte deg på. Oppdag hvordan du kan bruke Android-telefonen til å få hjelp raskere i nødssituasjoner.

Finn ut mer