Proaktiv sikkerhet møter avansert beskyttelse.

Kraftig og proaktiv beskyttelse som er innebygd i Android-enheten din for å holde dataene dine trygge.

Beskyttelse mot nettsøppel og nettfisking

Hold deg unna nettsøppelspredere og lugubre nettsteder.

Filtrer automatisk bort nettsøppel, meldinger knyttet til nettfisking og svindelanrop. Du kan føle deg trygg når du surfer på nettet, siden du vet at du blir advart hvis du prøver å gå til et nettsted som er identifisert som farlig.

Prøv Google Meldinger
Et nærbilde av en person som bruker telefonen sin på sofaen. Animasjoner av ikoner og tekst for svindel-e-poster, nettsøppelmeldinger, mistenkte uønskede anrop og nettsteder for nettfisking er plassert rundt bildet av personen.

Google Play Protect

Kontinuerlig beskyttelse mot skadelig programvare.

Alle apper analyseres før de kan lastes ned. Og daglige skanninger bidrar til å deaktivere skadelig programvare som blir funnet på enheten din.

Skann enheten
En sirkelanimasjon med skannesymbolet og tekst i midten. I tillegg vises meldingen «Fant ingen skadelige apper».

Sikkerhetsoppdateringer

Få sikkerhet som oppdateres hele tiden.

Med kontinuerlige oppdateringer løses potensielle problemer – i tillegg til at sikkerhetsfunksjonene på enheten oppgraderes for å bekjempe stadig nye trusler.

Finn ut mer om sikkerhetsoppdateringene
Et omriss av en Android-telefon med et varsel om at systemet er oppdatert. I tillegg vises det andre detaljer, deriblant den nåværende Android-versjonen og datoen og klokkeslettet for den siste oppdateringen.

Sikkerhet for Google-kontoen

Hold deg trygg på nettet.

Google beskytter kontoen din ved å kryptere dataene dine og varsle deg om mistenkelige pålogginger. Med Google Passordlagring holdes passordene dine sikre, og med totrinnsbekreftelse får du et ekstra beskyttelseslag.

Kjør en sikkerhetssjekk
Et omriss av en Android-telefon med en grafikk for sikkerhetssjekken for en Google-konto og en melding om at ingen problemer ble funnet. I tillegg vises det en animert sjekkliste som inkluderer lagrede passord, enheter og nylige sikkerhetshendelser.

Trygge betalinger

Bransjeledende betalingsbeskyttelse.

Sikkerhet og personvern er integrert i alle deler av Google Wallet, så det du oppbevarer der, er godt beskyttet. Google Pay krypterer alle betalinger og deler aldri kortnummeret ditt.

Prøv Google Wallet
Et bilde av en person som sitter ved spisebordet med telefonen sin. En grafikk ligger over bildet og viser et kryptert kredittkort inne i et omriss av en Android-telefon.

Databeskyttelse

Hold dataene dine trygge og sikkerhetskopiert.

Dataene på enheten din krypteres med PIN-kode, mønster eller passord. Og alt sikkerhetskopieres automatisk til nettskyen, slik at det blir lett å gjenopprette det på en ny enhet hvis du skulle miste den gamle.1

Finn ut mer om sikkerhetskopiering av enheter
Et omriss av en Android-telefon med detaljer om sikkerhetskopiering.  Informasjonen som vises, omfatter den tilknyttede Gmail-kontoen, detaljer om brukt og tilgjengelig lagringsplass, en knapp med en handlingsfremmende oppfordring om å administrere lagringsplassen, en påslått bryter for Google One-sikkerhetskopiering, en knapp med en handlingsfremmende oppfordring om å sikkerhetskopiere nå og tekst som sier at telefonen sikkerhetskopieres automatisk via wifi når den har ladet og ikke vært i bruk i 2 timer.
Et nærbilde av baksidekameraet på en Android-telefon.

Telefoner

Finn en telefon som er perfekt for deg. 

Velg telefoner fra kjente og kjære merker, som alle har nyttige funksjoner fra Google.

Utforsk Android-telefoner
Android-logoen i av/på-UI-et.

Bytt til Android

Det har aldri vært enklere å bytte.

Overfør bilder, videoer, meldinger med mer på en sikker måte fra iPhone til den nye Android-telefonen din.

Bytt over nå

Still inn personverngrenser

Ta kontroll over personvernet ditt.

Administrer sømløst hvordan dataene dine deles og brukes. Se alle personverninnstillingene dine på samme sted, og endre tillatelsene enkelt når du vil.

Tilpass personvernet
En bruker tar en selfie med venner ved hjelp av en Android-smarttelefon. Android ber brukeren om å velge et tilgangsnivå for appen for å ta bilder og spille inn videoer.