Android TV

Underholdning skreddersydd for deg

En ny og smartere TV

Storfilmer og direktesendt sport. Strømming av apper og spill for flere spillere. Android TV leverer en hel verden av innhold, apper og spill til din egen stue.

Mindre surfing –<br>mer titting

Mindre surfing –
mer titting

Apper som YouTube, Netflix, Google Play Filmer og Google Play Musikk viser tilpassede anbefalinger for videoer, TV-programmer og sport på startskjermen din.

Bare si hva du vil se

Bare si hva du vil se

Trykk på mikrofonen på fjernkontrollen og fortell Android TV hva du er ute etter. Prøv «Jurassic Park», «romantic comedies set in New York» eller «what’s tomorrow’s weather forecast?»

Fra én skjerm til en annen

Fra én skjerm til en annen

Cast filmer og TV-programmer, musikk, spill, sport med mer – fra Android, iOS, Mac, Windows eller Chromebook – til TV-en din. Alt du trenger å gjøre, er å trykke på Cast-knappen i mobilappen for å begynne å spille av på TV-en.

SE CHROMECAST-KOMPATIBLE APPER

Android-spilling på et nytt nivå

Enkeltspiller, flerspiller, med eller uten nett. Enten du spiller for moro skyld eller i fullt alvor, gir Android TV deg en helt ny måte å spille på.

Multiplayer

For flere spillere

Moro for alle

Bruk opptil fire håndkontrollere; Android-telefoner eller -nettbrett for å konkurrere mot vennene dine i Beach Buggy Racing.

Phone, Tablet or TV

Telefon, nettbrett eller TV

Fortsett der du slapp

Du kan fullføre et nivå på telefonen din og spille det neste nivået på TV-en. Google Play Spill lagrer fremgangen på Android-telefonen, -nettbrettet og TV-en.

              

              

              

              

Alle typer spill

Noe for enhver spiller

Kast deg ut i arkaderacing, 3D-kamper og vakre eventyr.

Beautiful Graphics

Vakker grafikk

Slående vakre Android-spill

Visuelle detaljer og imponerende 3D-grafikk kommer til sin rett på den største skjermen i huset.

Skaff deg Android TV

Finn en ny TV som har Android TV innebygd, eller koble en Android TV-enhet til apparatet du har nå.

Skaff deg ny TV

Hele Sonys TV-kolleksjon fra 2015 har Android TV innebygd. Du trenger bare å trykke på hjem-knappen på fjernkontrollen for å få tilgang til Android TV. Ekstra bokser og kabler er ikke nødvendig.

Legg til TV-en min

Se vakkert innhold i Ultra HD 4K1 og utrolige spill med NVIDIA SHIELD. Alt du trenger å gjøre, er å plugge SHIELD inn i HDMI-porten på TV-en din for å komme i gang.

Bla gjennom andre enheter