Det beste fra Google på enhetene dine

Med Google-mobiltjenester (GMS) får du Googles mest populære apper og API-er på Android-enhetene dine.

Kom i gang

Alle Googles mest populære apper på ett sted

Google-mobiltjenester (GMS, Google Mobile Services) er en samling av Google-apper og API-er som kan løfte alle enheter. Appene fungerer knirkefritt sammen for å gi brukerne en god opplevelse med en gang.

Google Søk

Med Google-appen kan brukerne raskt og enkelt finne det de trenger på nettet og Android-enhetene sine.1

Google Chrome

Med Google Chrome for mobil går det raskt å surfe på nettet, og brukerne kan redusere databruken med opptil 50 %.1

YouTube

Med YouTube-appen kan brukerne se de nyeste videoene, abonnere på kanaler de liker, dele alt med venner og se videoer på alle enheter.

Google Play Butikk

Med over en million apper, verdens største samling av e-bøker, flere millioner sanger og tusenvis av filmer har Google Play noe for enhver smak.

Bli kjent med flere GMS-apper:

Legg til GMS for enhetene dine

Android med åpen kildekode (AOSP) inneholder vanlige funksjoner som e-post og telefonsamtaler, men GMS er ikke en del av AOSP. GMS er tilgjengelig på lisens fra Google og er en komplett pakke med populære apper og skybaserte tjenester. Vær oppmerksom på at GMS-apper kan variere etter tilgjengelighet og krav i landet ditt.2

Med GMS er valget ditt

Du kan velge å forhåndsinstallere GMS-apper for hver enkelt enhet, samt forhåndsinstallere dine egne apper, apper fra tredjepartsutgivere eller andre AOSP-apper. Kunder kan naturligvis også installere alle appene de ønsker fra Google Play-butikken.

Alt er kompatibelt helt fra starten av

Vi ber GMS-partnere om å bestå en enkel kompatibilitetstest og at Android-enhetene deres overholder kompatibilitetskravene våre. Det betyr at brukerne dine får mer pålitelige apper.

Finn ut mer om enhetskompatibilitet

Hils på partnerne våre

Allerede samarbeider mange hundre godkjente produsenter med Google for å gi brukerne en flott opplevelse helt fra starten av

Se partnerne våre