Slim, eenvoudig en innovatief

KitKat 4.4

Ontdek 4.4

Elegant en fascinerend

Een verfijnder ontwerp, verbeterde prestaties en nieuwe functies.

Kunst op je scherm

Als je naar muziek luistert of films kijkt via Chromecast, worden er prachtige afbeeldingen van albumhoezen en filmposters getoond op je apparaat terwijl het is vergrendeld. Je kunt ondertussen verder afspelen, pauzeren en door- of terugspoelen.

Kunst op je scherm
Laat je meeslepen

Laat je meeslepen

Een boek lezen, een game spelen of een film kijken is nu nog leuker met de nieuwe modus voor uitgebreid scherm. Hiermee wordt alles automatisch verborgen, behalve de activiteit die je echt wilt zien. Als je je statusbalk en navigatieknoppen opnieuw wilt weergeven, veeg je vanaf de rand van je scherm.

Sneller multitasken

Android 4.4 tilt systeemprestaties naar een hoger niveau. Met een verbeterd touchscreen en geheugenoptimalisatie reageert je nieuwe KitKat-apparaat sneller en nauwkeuriger dan ooit. Luister naar muziek terwijl je op internet surft, of haal nu makkelijker het volgende level in je favoriete game.

Sneller multitasken

Slim en simpel

Nog betere Android-functionaliteit dankzij de innovaties van Google.

De toekomst lonkt

De toekomst lonkt

Met de nieuwe telefoon-app worden je contacten automatisch op volgorde gezet op basis van de mensen met wie je het meest spreekt. Je kunt ook zoeken naar nabijgelegen plaatsen en bedrijven, je contacten of mensen in je Google Apps-domein.

Slimmere beller-ID

Wanneer je wordt gebeld vanaf een telefoonnummer dat niet in je contacten staat, zoekt je telefoon naar overeenkomsten met bedrijven met een lokale vermelding in Google Maps. Meer informatie over Beller-ID van Google

Slimmere beller-ID
Al je berichten op één plek

Al je berichten op één plek

Je hoeft nooit meer een bericht te missen, op welke manier je vrienden het ook verzenden. Met de nieuwe Hangouts-app staan al je sms- en mms-berichten in dezelfde app, samen met je andere (video)gesprekken. Met de nieuwe versie van Hangouts kun je zelfs je locatie delen en geanimeerde GIF's verzenden.

Overal emoji's

Soms kun je niet in woorden uitdrukken hoe je je voelt. Daarom bestaan er emoji's, de kleurrijke Japanse symbolen die nu beschikbaar zijn voor het Google-toetsenbord.

Overal emoji's

Productief onderweg

Met nieuwe functies krijg je meer dingen gedaan terwijl je onderweg bent.

Afdrukken waar en wanneer je wilt

Afdrukken waar en wanneer je wilt

Je kunt nu foto's, documenten en webpagina's afdrukken vanaf je telefoon of tablet. Je kunt afdrukken naar een printer die is gekoppeld aan Google Cloudprinter, naar HP ePrint-printers en andere printers waarvoor een app beschikbaar is in de Google Play Store.

Toegang tot al je bestanden

Met apps als Quickoffice kun je bestanden openen en opslaan in Google Drive, in andere cloudopslagservices of op je apparaat. En met snelle toegang tot recent gebruikte bestanden is het eenvoudiger dan ooit om het bestand te verzenden waaraan je zojuist hebt gewerkt.

Toegang tot al je bestanden
Je digitale kantoor, waar je ook bent

Je digitale kantoor, waar je ook bent

Maak en bewerk documenten, spreadsheets en presentaties vanaf je telefoon of tablet met het vernieuwde Quickoffice

Nog meer functies

Zie wat Android nog meer te bieden heeft