Det bästa från Google direkt på dina enheter

Med Google Mobiltjänster (GMS) kan du använda Googles populäraste appar och API:er på dina Android-enheter.

Kom igång

Googles populäraste appar på ett och samma ställe

Google Mobile Services (GMS) är en samling appar och API:er från Google som gör olika enheter mer funktionsrika. Tack vare att apparna fungerar så bra tillsammans blir användarupplevelsen bra redan från början.

Google Sök

Google-appen är det snabbaste och enklaste sättet för användarna att hitta det de behöver på webben och på sina Android-enheter.1

Google Chrome

Med Google Chrome för mobilen kan användarna surfa snabbt och samtidigt spara upp till 50 % av dataanvändningen.1

YouTube

Med YouTube-appen kan användarna titta på de senaste videorna, prenumerera på kanaler de gillar, dela med vänner och titta på vilken enhet som helst.

Google Play Butik

Över en miljon appar, världens största e-boksamling, miljontals låtar och tusentals filmer – på Google Play finns något för alla.

Utforska fler GMS-appar:

Lägg till GMS på dina enheter

Android Open Source Project (AOSP) tillhandahåller vanliga enhetsfunktioner som e-post och telefon, men GMS är inte en del av AOSP. GMS kräver licens från Google och ger tillgång till en bred uppsättning populära appar och molnbaserade tjänster. Observera att uppsättningen GMS-appar kan skilja sig åt beroende på tillgänglighet och krav för olika länder .2

Med GMS är valet ditt

Du kan förinstallera GMS-appar enhet för enhet och förinstallera egna appar, appar från tredje part eller andra AOSP-appar. Dessutom kan kunderna förstås installera vilka appar de vill från Google Play Butik.

Kompatibelt och klart

Som GMS-partner behöver dina enheter klara ett enkelt kompatibilitetstest och följa våra kompatibilitetskrav. I gengäld får dina användare appar som varar längre och fungerar bättre.

Läs mer om enhetskompatibilitet

Det här är våra partner

Hundratals godkända tillverkare kan redan erbjuda en bra användarupplevelse från dag ett genom sitt samarbete med Google

Se vilka våra partner är