Hva er Android

Plattformen som endrer hva mobilen kan gjøre.

En del av telefonen, nettbrettet, klokken, TV-en og bilen.

Når en enhet går fra å bare fungere til å faktisk gjøre livet enklere, står Android bak det. Det er grunnen til at GPS-en unngår trafikk, klokken kan sende tekstmeldinger og assistenten kan svare på spørsmål. Det er operativsystemet i 2,5 milliarder aktive enheter. Android er en del av alt fra 5G-telefoner til enestående nettbrett.

Sikkerhet

Telefonen din har innebygd sikkerhet.

Når du bruker Android, får du sikkerheten som følger med og aldri slutter å fungere. Google Play Protect skanner alle appene dine, programvaren får regelmessige sikkerhetsoppdateringer og plattformen blir stadig bedre. Det er som en sikkerhetsvakt som aldri tar pauser, middagslurer eller ferier.

Finn ut mer

Du har kontrollen over dataene dine.

På Android kan du velge når og om dataene dine deles, for eksempel nett- og appaktiviteten eller posisjonsloggen din. Du får et varsel hvis en app får tilgang til posisjonen din når du ikke bruker den. Og hvis du vil endre tillatelser, finner du alle personverninnstillingene på ett sted. Personvernet er med deg i førersetet.

Finn ut mer

Teknologi som er nyttig.
For alle.

Alle bruker enhetene sine på sin egen måte. Derfor utvikler vi tilgjengelighetsfunksjoner og -produkter som fungerer for de forskjellige måtene folk vil oppleve verden på. Skjermlesere, lyddempere og veiledninger når du går med AR. Fordi innen teknologi finnes det ingen løsninger som passer for alle.

Kom i gang

Telefoner og nettbrett.
Finn din enhet.

En telefon for AR-gaming. Et nettbrett som tåler en byggeplass. Med Android får du gode valg for alt du kan ønske deg.

SE ALLE