Wat is Android?

Het platform verandert wat een mobiel allemaal kan doen.

De drijvende kracht achter je telefoon, tablet, horloge, tv en auto.

Een apparaat moet niet alleen werken. Het moet je leven ook makkelijker maken. Android zorgt daarvoor. Android is de reden dat je GPS druk verkeer vermijdt, je horloge berichten kan sturen en je Assistent vragen kan beantwoorden. Het is het besturingssysteem van 2,5 miljard actieve apparaten. 5G-telefoons, schitterende tablets en nog veel meer: ze werken allemaal met Android.

Beveiliging

Ingebouwde beveiliging beschermt je telefoon.

Met Android ben je meteen beveiligd, en dat blijft zo. Google Play Protect scant al je apps, de software krijgt regelmatig beveiligingsupdates en het platform wordt steeds beter. Zie het als een beveiliger die nooit pauze neemt, nooit slaapt en nooit vrij heeft.

Meer informatie

Je houdt de controle over je gegevens.

Op Android kun je beslissen of en wanneer je gegevens worden gedeeld, bijvoorbeeld je web- en app-activiteit of je locatiegeschiedenis. Als een app probeert toegang tot je locatie te krijgen terwijl je de app niet gebruikt, krijg je een melding. Als je ooit je toestemming wilt aanpassen, vind je al je privacyinstellingen bij elkaar. Zo heb je je eigen privacy in handen.

Meer informatie

Technologie die nuttig is.
Voor iedereen.

Iedereen gebruikt apparaten op zijn eigen manier. Daarom bedenken we toegankelijke functies en producten die werken voor de verschillende manieren waarop mensen hun leven inrichten. Schermlezers, geluidsdempers en zelfs AR-wandelgidsen. Want technologie biedt niet altijd één oplossing die voor iedereen de beste is.

Aan de slag

Telefoons en tablets.
Welke wil jij?

Een telefoon voor AR-games. Een tablet die zelfs op een bouwplaats nog heel blijft. Met Android kun je kiezen wat je maar wilt.

ALLES WEERGEVEN