Hvad er Android

Platformen, der ændrer, hvad mobilen­heder kan.

Effektivt OS til telefoner, tablets, ure, fjernsyn og biler.

Når en enhed går fra bare at fungere til faktisk at gøre livet nemmere, er det Android, der står bag. Det er derfor, din GPS undgår trafik, dit ur kan sende sms-beskeder, og Assistent kan besvare spørgsmål. Det er operativsystemet i 2,5 milliarder aktive enheder. Alt fra 5G-telefoner til flotte tablets – Android kører på dem alle.

Sikkerhed

Din telefon forbliver sikker med indbygget sikkerhed

Når du har Android, har du sikkerhed fra første sekund, som aldrig holder op med at fungere. Google Play Protect scanner alle dine apps, softwaren får regelmæssige sikkerhedsopdateringer, og platformen forbedres hele tiden. Det er ligesom en sikkerhedsvagt, som aldrig holder pause, tager en lur eller går på ferie.

Få flere oplysninger

Du bevarer styringen med dine data.

I Android kan du beslutte, hvornår dine data deles, og om de overhovedet deles – f.eks. din Web- og appaktivitet eller Placeringshistorik. Hvis en app får adgang til din placering, når du ikke bruger den, får du en notifikation. Og hvis du nogensinde vil skifte tilladelser, er alle dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger samlet på ét sted. Det er beskyttelse af personlige oplysninger med dig i førersædet.

Få flere oplysninger

Hjælpsom teknologi.
For alle.

Alle bruger deres enheder på deres egen måde. Det er derfor, vi udvikler hjælpefunktioner og produkter, der fungerer til de mange forskellige måder, folk vil opleve verden på. Skærmlæsere, lyddæmpere og rutevejledning til vandreture med AR. For når det handler om teknologi, er der ikke én tilgang, der passer til alle.

Kom godt i gang

Telefoner og tablets.
Find en, der passer til dine behov.

En telefon til AR-gaming. En tablet, der kan klare sig på en byggeplads. Android giver dig alle de valgmuligheder, du kunne drømme om.

SE ALLE