Android er for alle

Androids åbne platform hjælper folk over hele verden med at få bedre adgang til flere oplysninger og muligheder end nogensinde før.

Se, hvordan Android gør en forskel
Android-platformen fremmer konkurrence og innovation hos enhedsproducenterne. Appudviklerne kan nå ud til en kæmpestor målgruppe og opbygge stærke virksomheder. Forbrugerne får nu hidtil usete muligheder til stadig lavere priser.
Hiroshi Lockheimer, SVP, Android, Chrome OS og Play

Mere teknologi til flere mennesker flere steder

Android er open source og kan downloades, tilpasses og distribueres af enhver. Det betyder, at producenterne kan udvikle mobilenheder til en lavere pris og dermed give mennesker over hele verden adgang til en mobilteknologi, der tidligere var helt uden for deres rækkevidde.

Få flere oplysninger

Frihed til at vælge

Androids open source-model fremmer innovation ved at give enhedsproducenterne frihed til at tilpasse deres telefoner og Android-operativsystemet samt forudinstallere de apps, de ønsker. Dermed får forbrugerne flere valgmuligheder, når det gælder enheder og apps.

Få flere oplysninger

En økonomisk vækstmotor

I 2020 forventes økosystemet i mobilbranchen at beskæftige 15 millioner mennesker på verdensplanGSMA - Global Mobile Economy Report - 2015 (page 3). Android vil sætte fart i denne udvikling ved at hjælpe udviklere og producenter med at skabe endnu flere jobs over hele verden.

Få flere oplysninger

Universel adgang til information

Uanset om det drejer sig om at producere prisvenlige enheder til udviklingsmarkederne eller give adgang til tusindvis af uddannelses- og sundhedsapps, så hjælper Android flere mennesker med at få adgang til oplysninger og muligheder end nogen anden mobilplatform.

Se, hvordan Android gør en forskel

Få mere at vide

Se, hvordan Android bidrager til tilgængelighed, muligheder og konkurrence på mobilmarkedet.

Få alle oplysningerne

Androids betydning gennem årene

Se, hvordan Androids fokus på åbenhed har hjulpet mobilbranchen med at blomstre.

Smartphone-producenterne har kun få muligheder

Producenter, der vil udvikle en smartphone, har kun to dyre valg: At betale for en licens på et operativsystem eller udvikle deres eget.