Gör den till din egen

Landskap i HDR Ett hus med lila bakgrund Gult monument

Gissa om vi har något nytt åt dig!

Kolla in de nya Android 14-funktionerna

Gör enheten personligare, säkrare och mer tillgänglig med den senaste operativsystemuppgraderingen. Förbättrad fotokvalitet, nya teman och AI-genererade bakgrunder. Integritetsuppdateringar för din hälsa, säkerhet och data. Och utökade tillgänglighetsfunktioner.

Läs mer om tillgänglighet

Göra enheten mer din egen

Ta fotokvaliteten till nästa nivå med Ultra HDR

Ett foto av en bergsjö delat vertikalt på mitten. Vänster sida är en skarp och färgstark bild i Ultra HDR, den högra är i standardupplösning.

Gör temat monokromt

Ett svartvitt foto av byggnader i skymningen med en överlagrad klocka som är 9.30 i mitten.
Ett svartvitt foto av byggnader i skymningen med en överlagrad klocka som är 9.30 i mitten.

Det är bara fantasin som sätter gränser för dina bakgrunder

Unika, helt anpassade bakgrunder som genereras av artificiell intelligens. Med Android 14 behöver du bara följa meddelandena med anvisningar för att uttrycka dig precis som du vill3. Kommer först till Pixel-telefoner – inom kort!

Testa demoversionen nedan.4

Ett foto med minskat fokus som föreställer blommor

Din låsskärm på ditt sätt

En helt ny anpassningsväljare gör det ännu enklare att anpassa låsskärmen och startskärmen. Uttryck din personlighet utan att låsa upp enheten. Skräddarsy dina Pixel-skärmar ännu mer med anpassade klockor och genvägar för låsskärmen5.

Skyddet i fokus

Med Android 14 får du proaktivt lättförståelig information om apparnas databehörigheter6. Skydda dig genom att välja vad apparna får åtkomst till7.

Snabböversikt över datadelning

Med Android 14 får du proaktivt lättförståelig information om apparnas databehörigheter6. Skydda dig genom att välja vad apparna får åtkomst till7.

Gör det enklare för dig att låsa upp enheten – och svårare för andra

Stärk säkerheten på enheten med ett rekommenderat sexsiffrigt lösenord för upplåsning. Minska friktionen med den nya möjligheten att låsa upp automatiskt när du angett korrekt pinkod med minst sex siffror.

En Android-inställningsskärm med alternativet Komma igång med Health Connect öppet. Detaljer om hur hälsodata kan delas och hur du hanterar dina inställningar och din integritet visas.

Enkelt sätt att ansluta hälsodata

Health Connect finns nu direkt i inställningarna, så att du får en central plats där du kan ansluta dina favoritappar för hälsa och träning, se hälso- och träningsdata på ett ställe och hålla koll på din integritet8.

Förbättrad syn- och ljudtillgänglighet

Så laddar du ned Android 14

Du får en avisering på enheten när uppdateringen är klar. Följ bara anvisningarna och ladda ned så har du den senaste versionen av Android.

Kolla in de nya funktionerna som är tillgängliga nu

Android-enheter uppdateras regelbundet med nya funktioner och säkerhetsuppdateringar varje månad. De skyddar din data, håller dina appar användbara och ser till att du har livet under kontroll.

Vad är nytt med Android?
En Android-användare har ett pågående samtal och rör vid hörsnäckan med fingret samtidigt som hon tittar ned på Android-telefonen.

Vanliga frågor

Ta fotokvaliteten till nästa nivå med Ultra HDR

Android 141 har stöd för Ultra HDR, så att du kan ta HDR-bilder och visa dem på HDR-skärmar för starkare färger, ljusare högdagrar och mörkare skuggor2.

Ett foto av en bergsjö i färgstark och skarp Ultra HDR-definition.

Gör temat monokromt

Tillämpa dynamiska, monokroma teman på widgetar, ikoner, knappar, bakgrunder och animationer för att skapa en estetik i gråskala med stiligare finish och färre distraktioner.

En monokrom Android-skärm som visar en kalkylatorapp.