Proactieve beveiliging in combinatie met geavanceerde bescherming

Krachtige, proactieve bescherming die is ingebouwd in je Android-apparaat om je gegevens te beveiligen.

Bescherming tegen spam en phishing

Uit handen blijven van spammers en verdachte sites

Filter automatisch spam en phishingberichten weg en screen scamoproepen. Surf zorgeloos op internet met de geruststelling dat je een waarschuwing te zien krijgt als je een bekende gevaarlijke site bezoekt.

Probeer Google Berichten
Een close-up van iemand op een bank die hun telefoon gebruikt. Rond de persoon staan animatie-iconen en tekst voor scammails, spamberichten, verdachte spamgesprekken en phishingsites.

Google Play Protect

Doorlopende bescherming tegen malware en schadelijke apps

Alle apps worden geanalyseerd voordat ze beschikbaar zijn als download. En dankzij dagelijkse scans maken we opgespoorde malware en schadelijke apps op je apparaat snel onschadelijk.

Voer een apparaatscan uit
Een ronde animatie met in het midden het scansymbool en tekst, samen met het bericht dat er geen schadelijke apps zijn gevonden.

Beveiligingsupdates

Beveiliging die doorlopend wordt geüpdatet

Doorlopende updates bieden oplossingen voor mogelijke problemen en upgraden de beveiligingsfuncties van je apparaat ter bescherming tegen nieuwe dreigingen.

Meer informatie over beveiligingsupdates
De omtrek van een Android-telefoon met een melding dat het systeem up-to-date is. Er staan ook andere gegevens, zoals de huidige Android-versie en de datum en tijd van de laatste update.

Google-accountbeveiliging

Blijf online beveiligd

Google beschermt je account door je gegevens te versleutelen en je te waarschuwen voor verdachte inlogpogingen. Google Wachtwoordmanager beschermt je wachtwoorden en met verificatie in 2 stappen voeg je een extra beveiligingslaag toe.

Voer een beveiligingscheck uit
De omtrek van een Android-telefoon met een graphic van de Beveiligingscheck van een Google-account en het bericht dat er geen problemen zijn gevonden. Er staat ook een checklist met animatie met daarin je opgeslagen wachtwoorden, je apparaten en recente beveiligingsgebeurtenissen.

Beveiligde betalingen

Toonaange­vende betalingsbe­scherming

Google Wallet is ontworpen om de beveiliging en privacy van je belangrijke kaarten te waarborgen. Google Pay versleutelt alle betalingen en deelt nooit je kaartnummer.

Probeer Google Wallet
Een afbeelding van een persoon die met hun telefoon aan een eettafel zit. Een grafische overlay toont de omtrek van een Android-telefoon met daarin een versleutelde creditcard.

Gegevensbescherming

Je gegevens beschermen en back-ups maken

De gegevens van je apparaat worden beveiligd versleuteld via een pincode, patroon of wachtwoord. Bovendien wordt van alles automatisch een back-up in de cloud gemaakt, zodat je de gegevens makkelijk kunt terugzetten op een nieuw apparaat als je het oude kwijtraakt.1

Meer informatie over back-ups van je apparaat
De omtrek van een Android-telefoon met back-upgegevens.  In de getoonde informatie staan onder andere het gekoppelde Gmail-account, gegevens over gebruikte en beschikbare opslagruimte, de call-to-actionknop om opslag te beheren, de schakelaar voor Google One-back-ups met de status Aan, de call-to-actionknop om nu een back-up te maken en een tekst die aangeeft dat er nu automatisch back-ups van je telefoon worden gemaakt via wifi als de telefoon 2 uur inactief is en wordt opgeladen.
Een close-up van de camera aan de achterzijde van een Android-telefoon.

Telefoons

Je ideale telefoon vinden

Kies een telefoon van je favoriete merk, met nuttige functies van Google.

Ontdek Android-telefoons
Android-logo binnen de schakelaar-UI.

Overstappen naar Android

Overstappen is nu makkelijker dan ooit

Zet je foto's, video's, berichten en andere content van je iPhone beveiligd over naar je nieuwe Android-telefoon.

Maak de overstap

Privacyvoorkeuren instellen

Meer controle over je privacy

Beheer moeiteloos hoe je gegevens worden gedeeld en gebruikt. Krijg op één plek toegang tot al je privacyinstellingen en wijzig heel makkelijk de rechten wanneer je dat wilt.

Personaliseer je privacyinstellingen
Een gebruiker maakt met iemand anders een selfie op een Android-smartphone. Android vraagt de gebruiker om het toegangsniveau te kiezen voor de app om foto's en video's te maken.