Android Auto

Verbind je telefoon en vertrek

Verbind je telefoon met je auto en geef al je Android-apps weer op het dashboardscherm. Bekijk je autoroute door even te tikken of stuur een bericht door te praten. Je kunt zelfs je moeder bellen, helemaal handsfree. Met Android Auto kun jij je beter op het verkeer richten. En het kan nog leuk zijn ook. Gewoon je telefoon verbinden en vertrekken.

Compatibiliteit checken

Krijg hulp van de Google Assistent

Met de Google Assistent via Android Auto houd je je ogen op de weg en je handen aan het stuur. Gebruik je stem om een routebeschrijving te krijgen en je favoriete nummers af te spelen. Je kunt zelfs om het laatste nieuws of het weerbericht vragen.

Navigatietools om een betere route te vinden

Bel- en chatfuncties om contact te houden

Entertainment om je rit nog aangenamer te maken

Hoe gebruik je Android Auto?

 1. Stap 1

  Check je auto

  Check of je auto of aftermarket-stereo werkt met Android Auto.

  Compatibiliteit checken
 2. Stap 2

  Check je telefoon

  Als je Android 9 of lager hebt, download je de Android Auto-app op je telefoon. In Android 10 is Android Auto al ingebouwd, dus dan heb je de app niet nodig om aan de slag te gaan.

  Android Auto downloaden
 3. Stap 3

  Maak verbinding en ga

  Sluit je telefoon met een USB-kabel aan in de auto en bekijk Android Auto op het autoscherm. Sommige telefoons en auto's kunnen draadloos verbinding maken. Check deze lijst met compatibele telefoons en vraag bij de autofabrikant na of je auto deze functie heeft.

Krijg meer antwoorden

Heb je nog meer vragen? Vind de antwoorden die je zoekt en ga op weg met Android Auto.

93 1.575-2.82 0-4.94-2.4-4.94-5.35-.024-2.95 2.12-5.35 4.94-5.35"/>