Gør den til din egen

Landskab med HDR Et hus på en lilla baggrund Gult monument

Vi er klar med nye funktioner til dig

Se mere om disse nye funktioner i Android 14

Gør din enhed mere personlig, beskyttet og tilgængelig med den nyeste opgradering til operativsystemet. Forbedret fotokvalitet, nye temaer og AI-genererede baggrunde. Opdateringer af privatlivsbeskyttelse for dine sundheds- og sikkerhedsrelaterede data. Og udvidede hjælpefunktioner.

Få flere oplysninger om Hjælpefunktioner

Gør din enhed mere personlig

Tag billedkvaliteten til næste niveau med Ultra HDR

Et billede af en bjergsø, delt lodret på midten. Venstre side af billedet er i skarp og levende Ultra HDR, og højre side er i standardopløsning.

Vælg et monokromatisk tema

Et monokromt billede af bygninger i skumringen med et centreret overlejret ur, der angiver klokkeslættet 9.30.
Et monokromt billede af bygninger i skumringen med et centreret overlejret ur, der angiver klokkeslættet 9.30.

Baggrunde, hvor det kun er din fantasi, der sætter grænser

Unikke og meget personlige baggrunde genereret ved hjælp af kunstig intelligens. Når din enhed kører Android 14, skal du bare følge vejledningerne for at udtrykke dig selv, præcis som du har lyst til3. Lanceres snart – og som det første på Pixel-telefoner!

Prøv demoen nedenfor.4

Et billede af blomster med blødt fokus

Din låseskærm, dine valg

En helt ny tilpasningsvælger gør det endnu nemmere at foretage personlig tilpasning af din låseskærm og din startskærm. Udtryk din personlighed, uden du behøver at låse din enhed op. Skræddersy dine skærme endnu mere på Pixel-enheder med tilpassede ure og genveje på din låseskærm5.

Fokus på din sikkerhed

Android 14 giver dig proaktivt overskuelige oplysninger om apps datatilladelser6. Du kan vælge, hvilken slags adgang du giver apps, så du altid er beskyttet7.

Hurtigt overblik over datadeling

Android 14 giver dig proaktivt overskuelige oplysninger om apps' datatilladelser6. Du kan vælge, hvilken slags adgang du giver apps, så du altid er beskyttet7.

Gør det nemmere for dig selv at låse din enhed op – og sværere for andre

Øg sikkerhedsniveauet på din enhed med en 6-cifret adgangskode til oplåsning (anbefales). Reducer problemer med oplåsning ved hjælp af den nye mulighed for automatisk oplåsning, når du har indtastet den korrekte pinkode på seks cifre eller mere.

En skærm med Android-indstillinger, hvor introduktionssiden for Health Connect er åben med oplysninger om, hvordan du kan dele dine sundhedsdata, og hvordan du administrerer dine indstillinger og dit privatliv.

Tilknyt nemt dine sundhedsdata

Du har nu adgang til Health Connect direkte via dine indstillinger. Det giver dig mulighed for nemt at tilknytte dine foretrukne sundheds- og fitnessapps, se dine sundheds- og træningsdata på ét sted og bevare kontrollen over dit privatliv8.

Forbedrede visuelle og lydmæssige hjælpefunktioner

Sådan får du Android 14

Du modtager en notifikation på din enhed, når opdateringen er klar. Du skal bare følge vejledningen, downloade opdateringen, og så er din enhed klar til brug med den seneste Android-version.

Se andre nye funktioner, der er tilgængelige lige nu

Android-enheder opdateres løbende med nye funktioner og månedlige sikkerhedsopdateringer. Dine data forbliver beskyttede, dine apps forbliver nyttige, og du mister ikke forbindelsen.

Hvad er nyt i Android?
En Android-bruger er i gang med en samtale, rører ved sin øretelefon med fingeren og kigger ned på sin Android-telefon.

Ofte stillede spørgsmål

Tag billedkvaliteten til næste niveau med Ultra HDR

Android 141 understøtter Ultra HDR, så du kan tage HDR-billeder og vise dem frem på HDR-skærme og få mere levende farver, lysere områder og mørkere skygger2.

Et billede af en bjergsø i skarp og levende Ultra HDR-opløsning.

Vælg et monokromatisk tema

Anvend dynamiske monokromatiske temaer til dine widgets, ikoner, knapper, baggrunde og animationer til at oprette en mindre forstyrrende og mere elegant æstetik i gråtoner.

En monokromatisk Android-skærm med appen Lommeregner.