Gi den et personlig preg.

Landskap med HDR Et hus med lilla bakgrunn Gult monument

Gjett om vi har nyheter til deg!

Sjekk disse nye Android 14-funksjonene.

Gi enheten din et personlig preg samtidig som du øker beskyttelsen og tilgjengeligheten med den nyeste OS-oppgraderingen. Bedre bildekvalitet, nye temaer og AI-genererte bakgrunner. Personvernoppdateringer for å ivareta helse, sikkerhet og data. Og utvidede tilgjengelighetsfunksjoner.

Få informasjon om tilgjengelighet

Skreddersy enheten enda mer.

Ta bildekvaliteten til neste nivå med Ultra HDR.

Et bilde av et fjellvann som er delt loddrett langs midten. Venstre side er i krystallklar, intens Ultra HDR, mens den andre siden er i standardkvalitet.

Gjør temaet ensfarget.

Et ensfarget bilde av en bygning i skumringen med en klokke der det står 09.30 lagt over i midten.
Et ensfarget bilde av en bygning i skumringen med en klokke der det står 09.30 lagt over i midten.

Bare fantasien setter grenser for bakgrunnene dine.

Unike, tilpassede bakgrunner basert på kunstig intelligens. Med Android 14 følger du bare forespørslene med veiledning for å uttrykke deg slik du selv ønsker3. Kommer først på Pixel-telefoner snart!

Prøv demoen nedenfor.4

Et bilde med kantdiffusering av blomster

Din låseskjerm på dine betingelser.

En helt ny tilpasningsvelger gjør det enda enklere å tilpasse låseskjermen og startskjermen. Uttrykk personligheten din uten å måtte låse opp enheten. Skreddersy skjermene enda mer på Pixel-enheter med tilpassede klokker og låseskjerm-snarveier5.

Beskyttelse i fokus.

Android 14 gir deg proaktivt lettfattelig informasjon om appdata og -tillatelser6. Velg hva slags tilgang du vil gi apper, for å ivareta sikkerheten din7.

Oversiktlig informasjon om datadeling.

Android 14 gir deg proaktivt lettfattelig informasjon om appdata og -tillatelser6. Velg hva slags tilgang du vil gi apper, for å ivareta sikkerheten din7.

Gjør det enklere å låse opp enheten for deg, vanskeligere for dem.

Styrk enhetssikkerheten med et anbefalt sekssifret opplåsingspassord. Reduser friksjonen med den nye funksjonen for å låse opp automatisk når du skriver inn den riktige PIN-koden på seks sifre eller mer.

En Android-innstillingsskjerm med «Kom i gang med Health Connect» er åpen og viser informasjon om hvordan helsedata kan deles, og hvordan man kan administrere innstillinger og personvern.

Koble til helsedataene dine knirkefritt.

Nå finner du Health Connect i innstillingene, slik at du har et sentralt sted for å koble til helse- og treningsappene dine, se helse- og treningsdataene dine og ha kontroll over personvernet8.

Forbedret tilgjengelighet for bilde og lyd.

Slik får du Android 14.

Du ser et varsel på enheten når oppdateringen er klar. Bare følg veiledningen og last ned, så er du klar med den nyeste versjonen av Android.

Sjekk andre nye funksjoner som er tilgjengelige nå.

Android-enheter oppdateres kontinuerlig med nye funksjoner og månedlige sikkerhetsoppdateringer. Dataene dine holdes trygge og appene nyttige, og du er alltid tilkoblet og oppdatert.

Hva er nytt med Android?
En Android-bruker har en samtale, berører ørepluggen med fingeren og ser ned på Android-telefonen sin.

Vanlige spørsmål

Ta bildekvaliteten til neste nivå med Ultra HDR.

Android 141 støtter Ultra HDR, slik at du kan ta HDR-bilder og vise dem på HDR-skjermer av høy kvalitet for å få mer intense farger, lysere høylysområder og mørkere skygger2.

Et bilde av et fjellvann i krystallklar, intens Ultra HDR-kvalitet.

Gjør temaet ditt ensfarget.

Bruk dynamiske, ensfargede temaer på moduler, ikoner, knapper, bakgrunner og animasjoner for å skape et mindre distraherende, mer elegant utseende i gråtoner.

En ensfarget Android-skjerm som viser kalkulatorappen.