Switch

Verplaats je gegevens en bestanden vanaf iOS®

Met Android krijg je de juiste hulp wanneer je die nodig hebt. Doorlopende beveiliging en nieuwe privacytools, plus Google-apps die samen zelfs nog beter werken. Je kunt makkelijk overstappen van iPhone® naar Android. Ben je klaar? Switchen maar.

 1. Stap 1 Download Google Drive

  Zorg dat je de nieuwste versie van Google Drive op je iPhone hebt en log in bij Drive met je Google-account.

  Als je geen Google-account hebt, kun je er een maken nadat je Drive hebt gedownload.

  Google Drive voor iOS downloaden
 2. Stap 2 Maak een back-up

  Maak een back-up van je content in Google Drive.1 Open Instellingen in Google Drive en tik op Back-up maken. Je kunt specifieke items kiezen die je wilt bewaren of alles in één keer opslaan. De keuze is aan jou.

  Meer informatie
 3. Stap 3 Zet iMessage® uit

  Ga naar Instellingen en zet iMessage op je iPhone uit. Zet ook FaceTime® uit. Zo mis je geen berichten of gesprekken nadat je bent overgestapt naar Android.

  Meer informatie
 4. Stap 4 Log in op je nieuwe telefoon

  Log in op je Android-apparaat met het Google-account dat je voor de back-up hebt gebruikt. En dat was alles: de gegevens waarvan je een back-up hebt gemaakt zijn nu automatisch beschikbaar in de apps Google Contacten, Agenda en Foto's.

Maak kennis met Android

Welkom in de wereld van Android. Hier staat alles voor je klaar: je agenda-afspraken, contacten, foto's en video's. En er is allerlei nieuws om te ontdekken. Met Android haal je meer uit elk moment.

Hulp wanneer je die nodig hebt met de Google Assistent

Met de Google Assistent krijg je meer gedaan. Bedien je telefoon, je favoriete apps en internet met je stem. Het gaat allemaal makkelijker, waar je ook bent.

Tools voor digitaal welzijn om een betere balans te vinden

De tools die je nodig hebt om balans te vinden in het gebruik van je telefoon. Zet Bijna bedtijd aan om afleiding van je telefoon te voorkomen voordat je naar bed gaat, of gebruik app-timers om grenzen te stellen waaraan je je kunt houden.

Functies die de wereld toegankelijker maken

Zo kunnen meer mensen op nieuwe manieren contact leggen. Van ondertiteling voor bijna alles op je telefoon tot functies waarmee je geluid beter verstaat: Android is ontwikkeld voor iedereen.

Een batterij die slimmer en langer werkt

Met Aangepast batterijgebruik gaat de energie naar de apps en services die je het vaakst gebruikt. Zo kun je batterijduur besparen voor wanneer je die het meest nodig hebt.