Waarom Android voor je bedrijf?

Android draagt bij aan een mobiel, verbonden personeelsbestand met meerdere beveiligingslagen en geavanceerde beheermogelijkheden. Bovendien is er voor elke taak een geschikt apparaat.

Krachtige, ingebouwde zakelijke beveiliging Krachtige, ingebouwde zakelijke beveiliging

Krachtige, ingebouwde zakelijke beveiliging

De beveiliging van het Android-platform zorgt dat je apparaten, gegevens en apps veilig zijn, door middel van app-sandboxing, risicobeperkende maatregelen tegen misbruik en apparaatversleuteling. Elk apparaat wordt voortdurend actief gescand met Google Play Protect, en aangezien deze functie nooit is uitgeleerd, beschik je altijd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele beveiliging. Met beheer-API's kun je beleidsregels voor alle apparaten in je apparatenpark afdwingen.

Meer informatie
Geavanceerde en innovatieve beheeropties Geavanceerde en innovatieve beheeropties

Geavanceerde en innovatieve beheeropties

Met Android kun je eenvoudig de apparaten in je apparatenpark beheren. Met één beheeroplossing voor zowel de apparaten van het bedrijf als die van medewerkers kun je moeiteloos alle gegevens en apps van het bedrijf beheren.

Meer informatie
Apparaten

Apparaten voor elk bedrijf

Van betaalbare smartphones voor de communicatie tot robuuste tablets voor de meest veeleisende omgevingen, er is altijd een Android-apparaat verkrijgbaar dat volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Wie gebruikt Android?

Android is geschikt voor elk type bedrijf. Android-apparaten worden gebruikt in restaurants en hotels, de financiële dienstverlening, overheidsinstanties, de detailhandel, en meer.

Geavanceerde werkwijze

Android maakt gebruik van de meest recente innovaties van Google, van machine learning voor virusdetectie en cloudbeveiliging tot kunstmatige intelligentie voor een slimme, contextuele ondersteuning.

  • Google Assistent

  • Google VR

  • Machine learning

  • FIREBASE

  • Google Cloud

Trending artikelen

Nieuws, tips en innovatieve benaderingen van Google en partners uit de branche om je bedrijf met Android te transformeren.