Google Play Protect:
Beveiligt dagelijks twee miljard gebruikers

De meest wijdverspreide beveiligingsservice ter wereld tegen mobiele dreigingen

De beste beveiliging van Google op je Android-apparaat

Google Play Protect is de ingebouwde malwarebescherming van Google voor Android. De bescherming, die wordt ondersteund door de machine learning-algoritmen van Google, wordt voortdurend in realtime verbeterd.

Houdt je apparaat dag en nacht veilig

Google Play Protect is doorlopend actief om je apparaat, gegevens en apps veilig te houden. De functie scant je apparaat automatisch en zorgt ervoor dat je beschikt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele beveiliging, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Beveiligt je apparaat, zelfs als je het kwijt bent

Als je je apparaat kwijt bent, kan 'Vind mijn apparaat' je helpen. Je kunt de locatie van je apparaat traceren door in te loggen op je Google-account of je kunt het zelfs rechtstreeks bellen vanuit je browser. Vergrendel je apparaat op afstand of geef een bericht weer op het vergrendelingsscherm zodat een eerlijke vinder weet hoe hij of zij contact met je kan opnemen. En als je je apparaat echt definitief kwijt bent, kun je alle gegevens wissen.

Scant en verifieert elke dag meer dan 50 miljard apps

Alle Android-apps worden aan rigoureuze beveiligingstests onderworpen voordat ze in de Google Play Store worden weergegeven. We controleren elke app en ontwikkelaar op Google Play. Als we een app of ontwikkelaar vinden die ons beleid schendt, wordt die app of ontwikkelaar niet meer aangeboden. Bovendien scant Play Protect dagelijks miljarden apps om te controleren of alles nog steeds in orde is. Zo weet je, ongeacht waar je een app downloadt, dat deze is gecontroleerd door Google Play Protect.

Helpt je veilig surfen op internet

Met de bescherming van Safe Browsing in Chrome kun je met een gerust hart browsen. Als je een site bezoekt die zich vreemd gedraagt, krijg je een waarschuwing te zien en word je teruggebracht naar een veilige website.

Tips om beschermd te blijven

Ontdek de technologie achter de Android-beveiliging

Meer informatie

Zie wat Android nog meer te bieden heeft