Android TV

Viihteen valitut palat

Älykkäämpi televisio

Hittielokuvia ja liveurheilua. Suoratoistosovelluksia ja moninpelejä. Android TV tuo olohuoneeseesi valtavan valikoiman sisältöä, sovelluksia ja pelejä.

Vähemmän selaamista,<br>enemmän katseltavaa

Vähemmän selaamista,
enemmän katseltavaa

Sovellukset kuten YouTube, Netflix, Google Play Elokuvat ja Google Play Musiikki tarjoavat henkilökohtaisia video-, ohjelma- ja urheilutapahtumasuosituksia televisiosi näytöllä.

Sano mitä haluat

Sano mitä haluat

Paina kaukosäätimen mikrofonipainiketta ja kerro Android TV:lle, mitä haluat nähdä. Sano esimerkiksi ”Jurassic Park”, ”romantic comedies set in New York” tai ”what’s tomorrow’s weather forecast?”

Yhdeltä näytöltä toiselle

Yhdeltä näytöltä toiselle

Suoratoista elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, pelejä, urheilua ja paljon muuta TV:n näytölle Android- ja iOS-laitteista, Mac- ja Windows-tietokoneista ja Chromebookeista. Aloita sisällön toisto televisiossa napauttamalla mobiilisovelluksen Cast-painiketta.

NÄYTÄ CHROMECAST -YHTEENSOPIVAT SOVELLUKSET

Android – pelaamista uudella tasolla

Yksin- tai moninpelejä verkossa tai offline-tilassa. Android TV tarjoaa uudentyyppisen pelikokemuksen niin helppojen pelien ystäville kuin tosiharrastajillekin.

Multiplayer

Moninpelit

Hauskanpitoa kaikille

Käy Beach Buggy Racing -kisaan kavereitasi vastaan – tarvitsette vain korkeintaan neljä peliohjainta, Android-puhelinta tai -tablettia.

Phone, Tablet or TV

Puhelin, tabletti tai TV

Jatka siitä, mihin jäit

Pelaa kenttä loppuun puhelimella ja aloita seuraava televisiossa. Google Play Pelit tallentaa etenemisesi Android-puhelimellasi, -tabletillasi ja -televisiossasi.

              

              

              

              

Kaikenlaisia pelejä

Jotakin jokaisen pelaajan makuun

Uppoudu pelihallityylisiin kaahailuihin, kolmiulotteisiin taisteluihin ja upeisiin seikkailuihin.

Beautiful Graphics

Kaunista grafiikkaa

Silmiä hiveleviä Android-pelejä

Upean yksityiskohtainen 3D-grafiikka herää henkiin suurella ruudulla.

Hanki Android TV

Hanki uusi televisio, jossa on Android TV sisäänrakennettuna, tai yhdistä Android TV -laite nykyiseen televisioosi.

Hanki uusi televisio

Sonyn vuoden 2015 televisiomalleissa on Android TV sisäänrakennettuna. Pääset käyttämään Android TV:tä painamalla kaukosäätimen home-painiketta. Muita laitteita tai kaapeleita ei tarvita.

Lisää omaan televisiooni

Katsele näyttävää Ultra HD 4K -sisältöä1 ja pelaa mukaansatempaavia pelejä NVIDIA SHIELDin avulla. Yhdistä vain SHIELD nykyisen televisiosi HDMI-porttiin, niin käyttö voi alkaa.

Selaa muita laitteita